ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2016 ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/2 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 – Ταβέρνα “ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ”

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 77 ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Πώς θα έρθετε:

1. Αν βρεθείτε στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου, παίρνετε την Αγ. Παρασκευής και στο αριστερό σας χέρι στο 77 είναι η ταβέρνα.

2. Αν έρθετε με το ΜΕΤΡΟ, κατεβαίνετε στη στάση “ΧΑΛΑΝΔΡΙ” και παίρνετε την Δουκίσσης Πλακεντίας προς Χαλάνδρι. Στη συνέχεια σε μια κυκλική πλατεία για αυτοκίνητα {Κένεντυ} παίρνετε την Αγίας Παρασκευής δεξιά σας και φτάνετε στο σημείο συνάντησης. Αν κατεβείτε στη στάση “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ”, βγείτε στο δρόμο και πάρτε την Αγίας Παρασκευής προς Χαλάνδρι.

3. Αν έρχεστε από Καποδιστρίου – Παπανικολή – Παλαιολόγου, στο σημείο που τέμνεται με την Αγίας Παρασκευής κάνετε αριστερά.

4. Αν έρχεστε από Μεσογείων, από την Πλατεία Αγίας Παρασκευής παίρνετε την Χαλανδρίου, προχωράτε ευθεία και φτάνετε στην Αγίας Παρασκευής {προέκταση της Χαλανδρίου}….

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.