Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ στην κοπή της πίτας των συνταξιούχων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων {πρώην ΠΥΡΚΑΛ}…
Αντιπροσωπεία του Κινήματος Συνταξιούχων αποτελούμενη από τους Ε. Διαμάντη {Πρόεδρο} και Χ. Υφαντή και Γ. Αλεβυζάκη {μέλη} παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του συλλόγου συνταξιούχων των ΕΑΣ, στα πλαίσια της συνεργασίας με άλλες συνταξιουχικές οργανώσεις.
Ο Πρόεδρος, που κλήθηκε να χαιρετήσει την εκδήλωση, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά, τόνισε τα παρακάτω:
Εδώ και πέντε χρόνια ζούμε σε ένα παραμύθι. Απ’ το 2010 και μετά κάθε χρόνο οι ανίκανες να διαχειριστούν την κρίση κυβερνήσεις έπεφταν σαν τα κοράκια πάνω στις συντάξεις μας και έτσι φτάσαμε οι συνταξιούχοι να χάνουμε από 2 μέχρι 8,5 συντάξεις το χρόνο … Και κάθε φορά που ερχόταν μια περικοπή εμείς χωνόμασταν πιο βαθιά στον καναπέ μας. Τελικά αυτό που ζούμε δεν είναι παραμύθι αλλά αληθινός εφιάλτης, αφού κάθε μήνα λίγο πριν βγει το ποσό της σύνταξής μας έρχεται ο ληστής με το μακρύ χέρι και μας αφαιρεί ένα πολύ μεγάλο μέρος απ’ τα δικαιούμενα…
Είναι ώρα εμείς οι συνταξιούχοι να βρούμε τρόπο να συνεργαστούμε και να δράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ανεξάρτητα απ’ το ποιά κυβέρνηση έχουμε απέναντί μας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.