Συναδέλφισσα – συνάδελφε

Υπενθυμίζουμε την σύγκλιση της συνέλευσής μας στην Αθήνα, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 11.30, στην 3ης Σεπτεμβρίου 110 (Πολιτ. Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ )….

Η παρουσία σου και η συμβολή σου στο να δούμε μαζί τα μεγάλα και ακανθώδη προβλήματα των συνταξιούχων είναι απαραίτητη.

Όπως έχουμε ανακοινώσει θα υπάρξει ενημέρωση για το έργο της διοίκησης του σωματείου μας κατά τον προηγούμενο χρόνο, θα συζητήσουμε κάθε πρόταση που θα προάγει τα θέματά μας και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε ή να σας πληροφορήσουμε για:

  1. Το ποιά επί πλέον μέτρα μας “ετοιμάζουν” ή μας απειλούν…
  2. Το πού βρίσκονται τα θέματά μας στις κύριες και επικουρικές επικουρικές συντάξεις..
  3. Το ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν για την επί πλέον περικοπή των συντάξεών μας…
  4. Το τι είναι η “προσωπική διαφορά” που την “εξάλειψή της” η τρόικα ζητά σαν προαπαιτούμενο για να “κλείσει η αξιολόγηση”…
  5. Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε σε όλα αυτά…
  6. Το που βρίσκονται οι αγωγές που έχουμε κάνει και αν θα πρέπει να κάνουν αγωγές όσοι έφυγαν μετά το 2012 για να διεκδικήσουν τα παγωμένα κλιμάκια;

Σε ένα μέρος των παραπάνω θεμάτων θα απαντήσει ο δικηγόρος – εργατολόγος Ε. Σαλαμάρας, που έχουμε καλέσει να παραβρεθεί στη συγκέντρωσή μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο πρόεδρος (Βαγγέλης Διαμάντης) – Ο Γεν. Γραμματέας (Παναγ. Μπρόφας)

*** Η φωτογραφία είναι από κινητοποίηση συνταξιουχικών οργανώσεων…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.