ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Το ΙΚΑ έκοψε… στα τυφλά από τις συντάξεις χιλιάδων συνταξιούχων όχι μόνο του ίδιου του Ταμείου, αλλά και τουΔημοσίου, των τραπεζών, της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο διοικητής του ΙΚΑ υπήρχαν λάθος στοιχεία. Ήταν πολλοί οι συνταξιούχοι που έβλεπαν διαφορές 40 ή και 60 ευρώ στις συντάξεις τους και δεν γνώριζαν γιατί.
Τελικώς αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος υπολογισμός από το ΙΚΑ που τώρα καλείται να επιστρέψει τα ποσά στους δικαιούχους.
Εάν τα ποσά είναι μικρά θα επιστραφούν σε μια δόση, σε αντίθετη περίπτωση εάν το ποσό είναι μεγάλο οι συνταξιούχοι θα πάρουν τα χρήματά τους σε δόσεις.
Υπήρξαν όμως και κάποιοι… τυχεροί. Σε αυτούς έγιναν μικρότερες μειώσεις από εκείνες που θα έπρεπε και έτσι τώρα θα γίνουν αναδρομικά οι αυξημένες κρατήσεις.Τρίτη 10/9/2013 αναδημοσίευση από το newsit

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.