Μήνυμα προς συνταξιούχους

Συνάδελφε, συναδέλφισσα

Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα.

Στήσαμε τις δομές για να δημιουργηθεί ένας ανεξάρτητος, αυτόνομος και ακηδεμόνευτος φορέας.

Ένα φορέας που προσπαθεί να εκφράσει την φωνή των συνταξιούχων.

Μια φωνή που έχει φιμωθεί τα τελευταία χρόνια.

Σωματεία έχουμε πολλά οι συνταξιούχοι, γιατί όμως μας καρατομούν χωρίς καμιά αντίδραση, χωρίς κανένα ουσιαστικό αγώνα;

Αυτό το κενό ενότητας , αποτελεσματικότητας και αγωνιστικότητας προσπαθούμε να καλύψουμε. Δεν φιλοδοξούμε να φτιάξουμε άλλο ένα σωματείο. Υπάρχουν άλλωστε τόσα πολλά για κάθε προτίμηση και κάθε γούστο. Σωματεία κομματικά, σωματεία συνταξιούχων εργατοπατέρων, σωματεία εκδρομικά, του τσαγιού, της μπιρίμπας ακόμα και του τσίπουρου. Δεν είναι αυτός ο στόχος μας, ούτε η φιλοδοξία μας, ούτε αυτό που απαιτούν οι ανάγκες των καιρών.

Χρειαζόμαστε ένα κίνημα συνταξιούχων. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από μας.

Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα. Για να πορευτούμε όμως τον αναγκαίο δρόμο πρέπει να ενεργοποιηθεί και να συμβάλλει ο κάθε ένας κι η κάθε μια από μας. Γι’ αυτό ενεργοποιήσου τώρα. Αν είσαι στην Αθήνα πάρε τηλέφωνο, στείλε φαξ ή e-mail για να βάλεις υποψήφιος.

Αν είσαι στην επαρχία στήσε αντίστοιχες επιτροπές, επικοινώνησε με άλλους συνταξιούχους του νομού σου, αυτοοργανωθείτε!

Μόνο έτσι μπορούμε ν’ αποκτήσουμε φωνή και να συμβάλλουμε στην αναγκαία ενότητα και εγρήγορση που χρειάζεται για ν’ αποκτήσουμε φωνή.

Σήμερα, τώρα πρέπει.

Αύριο θα είναι αργά.

Υ.Γ. Να είναι άραγε τυχαίο που διάφοροι κομματάρχες, συνταξιουχοπατέρες και κάθε είδους σουλατσαδόροι συκοφαντούν, υπονομεύουν και πολεμούν παρασκηνιακά την προσπάθειά μας;

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.