Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό στην Ομάδα μας στο Facebook, την οποία έχουμε δημιουργήσει για καλύτερη επικοινωνία και πληροφόρηση, είναι γραμμένοι και πολλοί φίλοι, “άσπονδοι” ή μη, που δεν είναι μέλη μας.
Κάναμε έκκληση την προηγούμενη φορά σε φίλους της ομάδας μας στο Facebook να γραφτούν και μέλη στο σωματείο μας “Κίνημα Συνταξιούχων”…

Δεν νομίζουμε ότι το 1.5 € Ευρώ το μήνα (που είναι η εισφορά μας) είναι κανένα ιδιαίτερο βάρος που δεν μπορεί να το σηκώσει η πλάτη μας… Άλλωστε με τις στοχευμένες και πρωτοπόρες παρεμβάσεις μας έχουν επωφεληθεί μέλη και μη στο πολλαπλάσιο (Αναδρομικά στο τέλος του 2013 για το ποσοστό κρατήσεων για την υγεία από 5% στο 4%, Αναδρομικά τον Δεκ. του 2017 για τις παράνομες παραπάνω κρατήσεις στο ποσοστό ασθένειας, Αναδρομικά τον Αύγ. 2018 για τις παράνομες κρατήσεις υπέρ του ΑΚΑΓΕ)

Στην τελευταία συνεδρίαση του  Δ.Σ.  του Κινήματος Συνταξιούχων αποφασίστηκε ομόφωνα ότι από την 1η Οκτωβρίου 2018 όσοι δεν είναι μέλη στο σωματείο μας θα διαγραφούν από την Ομάδα μας στο Facebook.

Στο διάστημα αυτό, όποιος θέλει, μπορεί να γίνει μέλος μας

Η διαδικασία για την εγγραφή:
1. Μπαίνετε στο site μας kinsin.gr και πηγαίνετε στην εγγραφή μελών
2. Εναλλακτικά μας ζητάτε στο info@kinsin.gr να σας στείλουμε τη σχετική αίτηση την οποία στη συνέχεια μας στέλνετε συμπληρωμένη, είτε στο email μας είτε στο ΦΑΞ 2105200365

Και βέβαια θα συνεχίσουμε μέσα απ’ το site μας kinsin.gr, που μπορεί να μπαίνει ο καθένας, να παλεύουμε αγωνιστικά για τα δικαιώματα των συνταξιούχων, απέναντι στις πολιτικές που μας έχουν φέρει στα σημερινά αδιέξοδα.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους….

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.