Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά…

Όλοι ξέρετε πλέον…

Αύξηση 7.75%  δεν πήρε κανένας συνταξιούχος…

Σε ένα (1) εκατομμύριο συνταξιούχους υπήρξε ο κόφτης της «προσωπικής διαφοράς», ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

Στους υπόλοιπους, πού πήραν την αύξηση, εκτός από την αύξηση της εφορίας, έπεσε ο κόφτης του 6% και της περιβόητης «εισφοράς αλληλεγγύης», η οποία όχι μόνο δεν καταργήθηκε αλλά αυξάνεται κλιμακωτά!

Σε ότι δε αφορά στην επικουρική σύνταξη, αυτή παρέμεινε παγωμένη, δεν δόθηκε καμία αύξηση μέχρι να εξατμισθεί και να καταργηθεί… Είναι γνωστή άλλωστε η βούληση και ο σχεδιασμός των κυβερνώντων.

Τι μέλλει γενέσθαι;

Περιμένουμε προτάσεις σας!

Share.

1 Σχόλιο

 1. Φλώρος Ευθύμιος on

  Αγαπητοί συνάδελφοι καλή σας μέρα και καλόχειμώνα,
  Έχετε δίκιο να ρωτάτε όλους μας να προτείνουμε αντίδραση στην κοροϊδία των κυβερνώντων . Όμως η οποιαδήποτε εμπεριστατωμένη πρόταση ουσίας και όχι …σύνθημα αντίδρασης και μόνο απαιτεί βαθιά γνώση του τρόπου υπολογισμού των συντάξεών μας, πλήρη γνώση των δηλώσεων της κυβέρνησης κλπ πράγμα το οποίο τουλάχιστον εγώ δεν διαθέτω.
  Ωστόσο ξέρω καλά, από πρώτο χέρι, λόγω της δουλειάς μου στον ΟΤΕ, ότι όταν κάποιος μιλάει για μέσο όρο, μέσο αριθμητικό εν προκειμένω, είναι πολύ εύκολο να φαίνεται ότι ψεύδεται αλλά τούτο να μην ισχύει. Διότι μπορεί κάλλιστα να πήραν αύξηση μεγάλη εκείνες οι μερίδες που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ!!! έτσι ώστε το συνολικό αποτέλεσμα πριν και μετά να δίνει το 7,75%!!!
  Το μόνο που μένει είναι η όποια δικαστική οδός που γνωρίζοντας ότι οι δικαστές έ΄χουν ήδη με διάφορους τρόπους φιμωθεί….δεν έχουμε και πολλές ελπίδες…
  Γράφω αυτά σε ένδειξη σεβασμού προς τις προσπάθειές σας για το καλό όλων μας και επαναλαμβάνω ότι εάν απαιτηθούν υπολογισμοί όταν μου δοθούν στοιχεία θα κάτσω να τους κάνω.
  Νάστε πάντα καλά
  Μάκης Φλώρος
  Κρίκελλο Ευρυτανίας

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.