ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ -ΑΤΑ- ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ !
“…έχω την εντύπωση ότι θα ζήσουμε με πληθωρισμό τα τελευταία χρόνια “ …απο το Γενάρη θα αναγκασθούν οι κυβερνήσεις να τον περάσουν στούς μισθούς “
Δεν τα λέμε μόνο εμείς …αυτά δήλωσε προχθές στο Κάπιταλ ο Mr chipita ο πιο επιτυχημένος έλληνας επιχειρηματίας !
Τα ίδια λέει & το βήμα ! στο κύριο άρθρο του 11-9 αφου κάνει ανάλυση για τα πραγματικά αίτια του πληθωρισμού & των ανισοτήτων καταλήγει...”ωστόσο στην Ελλάδα ζούμε…δεν επιτρέπεται να τελούν σε καθεστώς μακροχρόνιου & ασφυκτικού ελέγχου οι αμοιβές .Το καθεστώς δηλαδή σχεδόν απαγόρευσης των συλλογικών διαπραγματεύσεων...γιατί θα οδηγήσει σε κοινωνικές εντάσεις..που θα ανακόψουν κατά πάσα βεβαιότητα την πορεία ανασυγκρότησης της οικονομίας “
…κι ενώ η ακρίβεια χτυπάει μισθούς & συντάξεις η απάντηση έρχεται απο την πιο κερδοφόρα εταιρεία με πάνω απο 1 εκατομύριο κέρδη τη μέρα τον ΟΤΕ της D.T. δείχνοντας τον παχυδερμισμό των κυρίαρχων που αντί να αυξήσει…μειώνει τους μισθούς!! Παράλληλα αυξάνει τις αποδοχές των χρυσοκάνθαρων στελεχών…
ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ INTERNET ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ O Δ. Σ. ΤΗΣ COSMOTE ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΣΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!…ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !
Τα οικονομικά αρπακτικά που λυμαίνονται τη χώρα αυτό το παράδειγμα θα ακολουθήσουν…ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...θα πληρώνουμε το ακριβότερο ρεύμα, το ακριβότερο τηλέφωνο τα ακριβότερα τρόφιμα ,θα μας ρημάξουν στην ακρίβεια !
Εκμεταλευόμενα την κυβερνητική ενοχή & την αντιπολίτευτική συνενοχή, που δεν βλέπει το παράδειγμα του ΟΤΕ ούτε το πραγματικό φάρμακο για την ακρίβεια που είναι η ΑΤΑ σε μισθούς & συντάξεις….έτσι θα πορευόμαστε…για μας θα τελειώνει ο μήνας στις 10 του μηνός..κι αυτοί σαν τον φίλο τους Τσαμάζ θα βρίσκουν το μήνα που τρέφει τους 12 !
Εκτός αν αφυπνιστούμε εργαζόμενοι & συνταξιούχοι, παραμερίσουμε τους συνδικαλιστές του κομματικού σωλήνα που κρατάνε σε αδράνεια τα σωματεία,ξεπεράσουμε τις αυταπάτες ότι το κόμμα που θα ψηφίσουμε θα μας σώσει & απαιτήσουμε:

Αυξήσεις σε μισθούς & σε συντάξεις -Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή- ΤΩΡΑ!

…αυτά όμως απαιτούν συμμετοχή & αγωνιστικότητα,να σηκωθούμε απο τον καναπέ να αγωνιστούμε & όχι για να βρούμε την φτηνότερη προσφορά..για να τη βγάλουμε.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.