Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για τους συνταξιούχους (που δεν το βάζουν κάτω}!!!

Συζητήθηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών η πρώτη αγωγή (σε εκτέλεση της απόφασης της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε.} που προσβάλλει τις μνημονιακές περικοπές των συντάξεων (κυρίως απ’ το 2012 και μετά).

Παρότι είχαμε επιφυλάξεις για το αν το δημόσιο (συγκεκριμένα το ΙΚΑ) θα προσπαθούσε να αναβάλει τη δίκη, τελικά δεν έγινε αναβολή και η διαδικασία προχωράει κανονικά. Το Πρωτοδικείο Αθηνών (είναι ζήτημα κάποιων μηνών πλέον) θα εκδώσει απόφαση με την οποία θα καθορίσει το ποσό των αποζημιώσεων για τον καθένα από τους 50 συμμετέχοντες στην πρώτη αγωγή!

Φυσικά θα ακολουθήσουν και οι επόμενες αγωγές!

Για μας – στο ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (για τα μέλη και το Δ.Σ.) – η εξέλιξη αυτή είναι μια δικαίωση, αφού εδώ και 3,5 χρόνια προσπαθούσαμε να πείσουμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ να μπουν στη διαδικασία αυτή (στη διεκδίκηση μέρους των κλεμμένων των συντάξεών μας)…

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ακόμα και τώρα, όσοι συνάδελφοι θέλουν, μπορούν να καταφύγουν στη δικαιοσύνη… Είμαστε εδώ σ’ αυτό το site (email: info@kinsin) ή στα γραφεία μας (3ης Σεπτεμβρίου 13 – 1ος όροφος, τηλέφωνο: 2105200025 και ΦΑΞ: 5200365} τις καθημερινές από τις 10.00 μέχρι 13.00 να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες…

Στη φωτό μέλη μας με πανό μας σήμερα έξω απ’ το Διοικητικό Πρωτοδικείο…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.