Συνάδελφοι μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Υστερα από έντονη τηλεφωνική διαμαρτυρία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας με το γραφείο του υπουργού εργασίας Χατζηδάκη το πρωϊ της 28 Ιουνίου, που απαιτήσαμε να επιστραφούν τα 300 ευρώ σε όλους τους συναδέλφους μας την ίδια μέρα, τα επέστρεψαν την Τετάρτη 29/6. Σ’ αυτό τουλάχιστον ο Υπουργός κράτησε το λόγο του… αν κι  άργησε μιά μέρα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ & ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ …ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ “ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ” ΕΦΚΑ! ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ …ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ “ΤΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ“!
Περιμένουμε από τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ να αποδώσουν άμεσα τα αναδρομικά απο το 2012 που κέρδισε το σωματείο μας δικαστικά, για τα πρώτα 46 μέλη μας, που ανέρχονται σε περίπου 6000 γιά τον καθένα + τους τόκους!
Περιμένουμε απο τα άλλα σωματεία να διεκδικήσουν το ίδιο για τα μέλη τους…και να μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν!
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.