Από αυτό το μήνα (Μάιο 2018) σταματά η παράνομη παρακράτηση για τον ΑΚΑΓΕ.

Τα αναδρομικά θα επιστραφούν χωρίς αιτήσεις και αγωγές.

Αυτό  δήλωσε χθες ο περιβόητος Υφυπουργός Πετρόπουλος στις συνταξιουχικές οργανώσεις που συναντήθηκαν μαζί του.

Εμείς σαν ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ έχουμε πολλούς λόγους να νιώθουμε ικανοποιημένοι:

  1. Γιατί πρώτοι εμείς αναδείξαμε το θέμα και κινητοποιηθήκαμε από τον Σεπτέμβριο του 2016.
  2. Γιατί, αφού είδαμε ότι η κυβέρνηση συνέχιζε τις παράνομες κρατήσεις, κάναμε προσφυγή (στο όνομα μέλους μας) με έξοδα του σωματείου.
  3. Γιατί όχι μόνο συνεχίσαμε να απαιτούμε να σταματήσει η παράνομη κράτηση και να επιστραφούν τα αναδρομικά αλλά κυρίως αποκαλύψαμε τους στόχους των δημοσιολογούντων δημοσιογράφων, “εργατολόγων” και κάθε άλλου είδους συνταξιουχοπατέρων, οι οποίοι  για να βγάλουν πολιτική και οικονομική  υπεραξία ενημέρωναν αποπροσανατολίζοντας τους συνταξιούχους τους τελευταίους πέντε μήνες.
  4. Γιατί καθαρά και ξάστερα με ανοιχτή επιστολή προς την υπουργό Αχτσιόγλου καταγγείλαμε τα παραπάνω και τον ύποπτο ρόλο του Υφυπουργού Πετρόπουλου και όποιων άλλων λειτουργούσαν αντικειμενικά υπέρ των δικηγορικών κλπ κυκλωμάτων.
  5. Γιατί – τέλος – σας ενημερώσαμε πολλές φορές με ανακοινώσεις μας και μέσα από το site μας για τα παιχνίδια που παίζονται και σας καλούσαμε να μην πέσετε στην παγίδα του να στήνεστε στις ουρές που σας ωθούσαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ…

Εμείς  μόνοι και κόντρα σε όλους…

Πολλές φορές μάλιστα σε αντιπαράθεση και με δικά μας μέλη που παρασύρονταν από το κλίμα που δημιουργούσαν τα ΜΜΕ ….

Δυστυχώς όμως, όσοι παρασύρθηκαν και έκαναν αγωγές για το ζήτημα, τα αναδρομικά  θα τα μοιραστούν με τους δικηγόρους…. Ας πρόσεχαν.

Έστω κι έτσι όμως,  τέλος καλό… όλα καλά

Αν όμως μελετήσουμε όλο αυτό, την ουσία του θέματος,  τη διαχείριση από την κυβέρνηση και το μιντιακό σύστημα, τα συμφέροντα διάφορων κλειστών διαπλεκόμενων λόμπυ και συντεχνιών (όπως “εργατολόγοι”, πολιτευτές, κάθε είδους παπαγαλάκια) από τη μια μεριά και από την άλλη την επιρροή που άσκησαν επάνω μας  αποπροσανατολίζοντάς μας και στήνοντας μας στις διάφορες ουρές του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑ, τα αποτελέσματα είναι  απογοητευτικά.

Για μας, την τεράστια μάζα των συνταξιούχων, που αντί να κινητοποιηθούμε μαζικά και δυναμικά για τη ληστεία που έχουν υποστεί οι συντάξεις μας, τρέχουμε πίσω από τον κάθε Αυτιά, την κάθε Μαυραγάνη, τον κάθε  Παπαδάκη… τους Μητρόπουλους, τους  Ρωμανιάδες τους Μπούρλους … και τους διάφορους ταμπούρλους!!!

Εν πάση περιπτώσει ας ελπίσουμε ότι προσεχώς  θα συνειδητοποιήσουμε ότι, αν κινητοποιηθούμε ανεξάρτητα από μιντιακούς παράγοντες, για τα μεγάλα και πραγματικά προβλήματά μας, όπως η καταλήστευση των συντάξεων μας και η διάλυση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, στο τέλος μπορούμε να είμαστε νικητές…

* Συνημμένα μπορείτε να δείτε την ανοιχτή επιστολή μας προς την Υπουργό Εργασίας…

** Η φωτογραφία είναι απ’ την κινητοποίησή μας στο ΕΤΕΑ τον Σεπτέμβριο του 2016

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.