ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΟΚΤ. 2014

 

Η  πλήρης αδράνεια των πάμπολων συνταξιουχικών οργανώσεων απέναντι στις πολιτικές των τελευταίων χρόνων, που έφεραν τους συνταξιούχους 60 χρόνια πίσω, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 και στις 10.30 διοργανώνεται από μια σειρά συνταξιουχικές οργανώσεις συλλαλητήριο – διαμαρτυρία στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Οι τεράστιες περικοπές των συντάξεών μας, οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις, οι φορομπηχτικές πολιτικές και απ’ την άλλη οι χαριστικές ρυθμίσεις χρεών των …καρχαριών του πλούτου, η ανοχή στην φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή, ο μη έλεγχος της μαύρης εργασίας, όλα αυτά, δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους!

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη διαμαρτυρία…

Προσυγκέντρωση στα γραφεία μας, Γ’ Σεπτεμβρίου 13, στις 10.15.

Αν συνεχίσουμε να αδρανούμε στα χτυπήματα κατά των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, θα είμαστε άξιοι αυτών που μας κάνουν οι εντεταλμένες απ’ το ΔΝΤ και την ΕΕ κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων!!!

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.