Μαύρα σύννεφα έχουν υψωθεί με στόχο για άλλη μια φορά τις συντάξεις μας. Τις τελευταίες μέρες Κυβέρνηση και Τρόικα το φέρνουν από δω το φέρνουν απ’ εκεί, δεν μας το λένε καθαρά, ότι πρόθεσή τους είναι για άλλη μια φορά να περικόψουν τις συντάξεις μας! Τάχα γίνεται διαπραγμάτευση, τάχα το σκέφτονται, τάχα υπάρχει μαύρη τρύπα στον προϋπολογισμό…

Συνάδελφοι συνταξιούχοι ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!

Το είπε στο MEGA η γνωστή πολιτικοσυνδικαλιστική πατσαβούρα, ότι δηλαδή η τρόικα ζητάει ένα δις ευρώ περικοπές από τις συντάξεις!!!

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους για συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση της 27ης Νοεμβρίου 2014 και απάντηση στην πολιτική της Κυβέρνησης, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η ανεργία, η φτώχεια, τα θέματα Υγείας και κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά και το Κοινωνικό Κράτος, δοκιμάζονται σκληρά με αποτέλεσμα τη δημιουργία κοινωνικού αδιεξόδου.

ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.