Την Κυριακή 7/5/2017 αντιπροσωπεία του Κινήματος Συνταξιούχων κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των 17 εκτελεσθέντων τηλεφωνητών – ταχυδρομικών την 7.5.1944…

Δυο ώρες αργότερα το στεφάνι είχε ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ απ’ το σημείο που είχε  κατατεθεί…

Το πρωί της 9.5.2017 στείλαμε στον ΟΤΕ την παρακάτω επιστολή:

ΠΡΟΣ: ΟΤΕ ΑΕ –  Διεύθυνση Ασφαλείας

Σας πληροφορούμε ότι χθες 7 Μαΐου 2017 και ώρα 12.30 περίπου καταθέσαμε στεφάνι στο χώρο που βρίσκεται η πλάκα με τα ονόματα των εκτελεσμένων από τους γερμανούς κατακτητές, με αφορμή την επέτειο της εκτέλεσής τους στις 7.5.1944.

Δύο ώρες μετά διαπιστώθηκε ότι ένα άγνωστο άτομο αφαίρεσε το στεφάνι που καταθέσαμε από το χώρο της κατάθεσης. Επειδή το περιστατικό έχει καταγραφεί από την επίσημη κάμερα ασφαλείας του ΟΤΕ και έγινε μεταξύ των ωρών 12.30 και 14.30, παρακαλούμε να μας παραχωρήσετε το καταγεγραμμένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σας για να το καταθέσουμε ή να το παραχωρήσετε απ’ ευθείας εσείς στο Α.Τ. Εξαρχείων, στο οποίο έχουμε καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Η ενέργειά σας αυτή πρέπει να γίνει  άμεσα, το υλικό αυτό  πρέπει να διασφαλισθεί και να αποδοθεί, γιατί θα διευκολύνει τις αρμόδιες Αρχές να εντοπισθεί ο ένοχος, καθότι μετά την παρέλευση του αυτοφώρου θα είναι δυσχερέστερος ο εντοπισμός, η δίωξη του δράστη και ο καταλογισμός της πράξης του. Για την ενέργεια αυτή είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή οι φύλακες της βάρδιας στο κτίριο της Κωλέττη, είμαστε δε βέβαιοι ότι το συμβάν αυτό δεν θα αποτελέσει αιτία για οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή σε βάρος τους.

Η άμεση ανταπόκρισή σας στα παραπάνω θα είναι και η καλύτερη απάντηση σε τυχόν υπαινιγμούς ότι στην αφαίρεση του στεφανιού έχουν εμπλοκή άνθρωποι από υπηρεσίες του οργανισμού σας.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.