Παρά τις προσπάθειες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ να δοθεί μια λύση στα επιστραφέντα ποσά (που παρακρατήθηκαν παράνομα υπέρ του ΕΟΠΥΥ για 54 μήνες) με επιστολές στα αρμόδια υπουργεία και δεκάδες τηλεφωνήματα σε “αρμόδιους ” ή “αναρμόδιους”, όπως πχ  τον Υφυπουργό Πετρόπουλο, δεν κατορθώσαμε να αλλάξουμε τα “πλάνα” τους.

Δεκάδες συνάδελφοι – μέλη και φίλοι μας – δεν πρόλαβαν να δουν τα επιστραφέντα  ποσά ή είδαν μόνο ένα μέρος τους, αφού κατασχέθηκαν άμεσα απ’ τους λογαριασμούς τους.

ΟΜΩΣ είναι δυνατόν τα ποσά αυτά να τους επιστραφούν, αφού χρησιμοποιήσουν μια “λογική των καιρών”…

Όσοι λοιπόν συναδέλφισσες και συνάδελφοι την “έπαθαν” και θέλουν να λύσουν το θέμα, ας τηλεφωνήσουν στα τηλέφωνα του Προέδρου (6987301996) ή του Γεν. Γραμματέα (6974816778), προκειμένου να τους προταθεί τρόπος καταβολής των ποσών που κατασχέθηκαν…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.