Συνάντηση έγινε σήμερα την Πέμπτη 7/5/2014 με μέλη και φίλους συνταξιούχους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Συνταξιούχων Βαγγέλης Διαμάντης – παίρνοντας το λόγο – αναφέρθηκε στα παρακάτω:

  • Τους λόγους που δημιουργήθηκε το Κίνημα Συνταξιούχων, μεσούσης της κρίσης

  • Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μπορέσει να κρατηθεί όρθιο, να μείνει μακριά από κόμματα και συνδικαλιστικές παρατάξεις, να χειρίζεται τα προβλήματα των συναδέλφων συνταξιούχων και να προτείνει σε όλα τα επίπεδα λύσεις.

  • Τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια και που φαίνεται να έχουν ορατά αποτελέσματα.

  • Την μέσω δικαστικής οδού επιδίωξη επιστροφής των κλεμμένων συντάξεών μας. Στο σημείο αυτό τόνισε ότι και, αν ακόμα δικαιωθούμε απ’ το ΣτΕ, οι αγωγές θα πρέπει να γίνουν, γιατί μειώσεις συντάξεων δεν είχαμε μόνο το 2012…

  • Την ανάγκη για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή συναδέλφων στο σωματείο, προκειμένου να μεγαλώσει κι η αποτελεσματικότητά του.

  • Την ανάγκη καλύτερης επικοινωνίας με τα μέλη και τους φίλους – αλλά και τρίτους – μέσω όλων των επιτρεπομένων ηλεκτρονικών μέσων {site, facebook, email}.

Τέλος, απάντησε σε ερωτήσεις των παρισταμένων συναδέλφων.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.