Την Παρασκευή 13 Μαρτίου δεκάδες συνάδελφοι συνταξιούχοι βρέθηκαν στη Ραφήνα με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Κινήματος Συνταξιούχων από τους Παναγιώτη Μπρόφα {Γεν. Γραμματέα και τα μέλη Μιχάλη Κομνηνό, Δημήτρη Μαρμαρινό  και Γιώργο Κομπότη.

Ανάλογη συνάντηση έγινε στο Μενίδι την Πέμπτη 19 Μαρτίου με τους Βαγγέλη Διαμάντη {Πρόεδρο}, Παναγιώτη Μπρόφα {Γεν. Γραμματέα} και τα μέλη Μπάμπη Υφαντή και Τζάνο Ορφανό.

Στις παραπάνω συναντήσεις τα μέλη του Δ.Σ. αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα ίδρυσης του Κινήματος Συνταξιούχων, στις δυσκολίες που υπήρξαν, στις παρεμβάσεις και στις δράσεις κατά τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ακολούθησαν συζητήσεις, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα των παρόντων μελών ή φίλων καθώς και εκλογή προσωρινών επιτροπών, που θα βοηθήσουν στην περιφερειακή οργάνωση του σωματείου.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.