ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  ΣΤΟ  ΙΚΑ  ΓΙΑ  ΜΗ  ΚΑΤΑΒΟΛΗ  ΤΩΝ  ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ  ΤΗΝ  ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ  ΤΟΥ  ΜΗΝΑ

Το κείμενο της επιστολής μας έχει ως εξής:

Πάγια τακτική του Ταμείου σας {μας} κατά την τελευταία διετία είναι η πληρωμή των συντάξεων να γίνεται την προτελευταία εργάσιμη του μήνα.

Η τακτική σας αυτή όμως αναιρείται τακτικότατα για τους συνταξιούχους τους προερχόμενους απ’ το ΤΑΠ-ΟΤΕ.

Προκειμένου: α) Να μην “τρέχουν” άδικα δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι στις τράπεζες β) να μην απασχολούνται άσκοπα τα ΑΤΜ των τραπεζών…

Παρακαλούμε λοιπόν όπως ή να γίνεται η καταβολή των συντάξεων των παραπάνω συνταξιούχων όπως και στους λοιπούς συνταξιούχους ή να πάρει μόνιμη απόφαση το ταμείο σας να πληρώνονται οι προερχόμενοι απ’ το ΤΑΠ-ΟΤΕ συνταξιούχοι κάποια άλλη ημερομηνία…

Επί τη ευκαιρία και λόγω του ότι τα πάλαι ποτέ δώρα έχουν “εξαϋλωθεί” {παρότι όλοι οι συνταξιούχοι πλήρωναν εισφορές για 14 μήνες}, μπορείτε να δώσετε την ευκαιρία σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους να βιώσουν με αξιοπρέπεια το ερχόμενο Πάσχα, καταβάλλοντας νωρίτερα τη σύνταξη του Μαΐου.

Share.

1 Σχόλιο

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.