ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΦΟΡΕΩΝ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Νοέμβρη ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα, μετά την πρόσκληση που έκανε το Κίνημα Συνταξιούχων προς διάφορους φορείς των συνταξιούχων. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και απλοί συνταξιούχοι από διάφορους χώρους. Όλοι οι ομιλητές διαπίστωσαν την ανάγκη για κοινή δράση των συνταξιούχων απέναντι στις επιθέσεις που δέχονται τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.
Αποφασίστηκε η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής από σωματεία, μέλη Δ.Σ. φορέων συνταξιούχων αλλά και απλά μέλη – συνταξιούχους, που:
1.      Θα βγάλει στον “αέρα” τις θέσεις που καταγράφηκαν
2.      Θα μελετήσει με ποιες δράσεις θα παρέμβουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ σ’ αυτά που γίνονται τα 4 τελευταία χρόνια χωρίς αυτούς
3.      Θα απευθυνθεί σε όλους τους φορείς των συνταξιούχων, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παλέψουμε για τη ζωή που μας έκλεψαν…
Share.

1 Σχόλιο

  1. Μπορείτε να αναφέρετε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ποιοί συμμετείχαν ονομαστικά και ποιό σύλλογο εκπροσωπούσαν ο καθένας ;;;;

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.