ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Κάνουμε γνωστά στα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ τα παρακάτω:
  1. Το σωματείο μας κατέθεσε επιστολή στο ΙΚΑ {στις 12/2 ηλεκτρονικά και στις 26/2 με αντιπροσωπεία του} με την οποία ζητούνται διευκρινήσεις για το ύψος του ποσοστού κρατήσεων υπέρ ασθένειας επί του αρχικού ποσού των συντάξεών μας και όχι επί αυτού που απομένει μετά τις μειώσεις μας κατά την τελευταία τριετία και απαιτείται η επιστροφή των καθ’ υπέρβαση κρατηθέντων ποσών.

 

  1. Στη Γενική Συνέλευση του Κινήματος Συνταξιούχων που θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 6 Μαρτίου {ώρα 11.00 στο Πολιτ. Κέντρο ΟΤΕ – Γ’ Σεπτεμβρίου 110} θα παρουσιαστούν οι θέσεις από τρία δικηγορικά γραφεία {έχουμε ζητήσει κι απ’ τους δικηγόρους να παραστούν}, που θα προτείνουν τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η διεκδίκηση μέσω δικαστικής οδού των μειώσεων στις συντάξεις μας κατά την τελευταία τριετία.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.