Συνεδέλφισσες – συνάδελφοι

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά από προτροπή πολλών συναδέλφων μας και  εκτεταμένη έρευνα αγοράς στο χώρο της υγείας, το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ είναι σε θέση να σας ανακοινώσει τη δημιουργία ενός ομαδικού προγράμματος για τα μέλη του και τις οικογένειές τους.

  • Το πρόγραμμα αυτό δεν έχει όριο ηλικίας, μπορούν να ενταχθούν όλα τα μέλη μας και οι οικογένειές τους.
  • Το πρόγραμμα δεν έχει ηλικία λήξης
  • Εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο θα σας ενημερώνει αναλυτικά, θα σας εξηγήσει όλες τις παροχές και θα σας εγγράψει στο πρόγραμμα.
  • Σε κάθε μέλος που θα εγγραφεί θα αποσταλεί συμβόλαιο με courier και  έξοδα της εταιρίας καθώς και κάρτες πιστοποίησης για κάθε μέλος της οικογένειας.

Πετύχαμε μεγάλη έκπτωση και ενιαία χαμηλή τιμή συμμετοχής για όλα τα μέλη μας ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Συγκεκριμένα:

  • 59 € για το μέλος μας ετήσια
  • 109 € για το ανδρόγυνα ετήσια
  • 130 € για πενταμελή οικογένεια ετήσια (2 γονείς και 3 παιδιά μέχρι 30 ετών}
  • Στο οικογενειακό πρόγραμμα στη θέση των παιδιών μας να μπορούμε να εντάξουμε τα εγγόνια μας.
  • Τα παιδιά μας άνω των 30 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να εντάξουν και τα μέλη της δικής τους οικογένειας με τα ίδια προνόμια και τις ίδιες τιμές.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την εταιρία NHS {New Health System}, η οποία διαχειρίζεται προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό εταιριών, οργανισμών, συλλόγων, συνεταιρισμών κλπ

Με νεώτερη ανακοίνωσή μας θα σας γνωστοποιήσουμε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα αυτό ισχύει κατ’ αρχήν για τους 50 πρώτους που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε στο email: info@kinsin.gr, στο FAX 2105200365 ή στα τηλέφωνα 2105200025, 6987301996 ή 6978006703 (Όσοι έχουν δηλώσει ήδη να το επιβεβαιώσουν)…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.