ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ                                       
 
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014 η Γενική μας Συνέλευση που αποφάσισε τις παρακάτω τροποποιήσεις στο Καταστατικό του Κινήματος Συνταξιούχων:
Α. Στο εξής μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων μπορούν να γίνουν:
1.     Οι συνταξιούχοι φορέων κύριας ασφάλισης, που εργάζονταν με εξαρτημένη εργασία {του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα}.
2.     Ασφαλισμένοι φορέων κύριας ασφάλισης, που εργάζονταν με εξαρτημένη εργασία και που βρίσκονται κάτω από καθεστώς οργανωμένης εθελούσιας εξόδου και δεν εργάζονται.
Β. Περιφερειακά Τμήματα {στις Περιφέρειες ή στις πρώην Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις} μπορούν να ιδρυθούν σ’ όλη την Ελλάδα αρκεί να είναι εγγεγραμμένα είκοσι {20} μέλη {από 100 που προβλέπονταν}.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26.2.2014

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.