Έρχομαι, γράφομαι, ψηφίζω, συμμετέχω στη δημιουργία Κινήματος Συνταξιούχων
Τετάρτη 17/4 {ώρες 10.00 μέχρι 19.00} και Πέμπτη 18/4 {ώρες 10.00 μέχρι 16.00} στην Γ’ Σεπτεμβρίου 110 {Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ} επιλέγουμε και ψηφίζουμε μέσα από ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Βάζουμε μέχρι 4 σταυρούς. ΠΡΟΣΟΧΗ, περισσότεροι από 4 σταυροί σε ψηφοδέλτιο δεν θα μετρούν για κανέναν υποψήφιο!
Δεν ψηφίζουμε δι’ αλληλογραφίας ή δι’ αντιπροσώπου, η φυσική μας παρουσία είναι απαραίτητη {μαζί με κάποιο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά μας}!
Όσοι ανησυχούν και θέλουν ένα σωματείο που θα αντισταθεί πραγματικά και θα αναδείξει την κρυμμένη δύναμη των συνταξιούχων πρέπει να το αποδείξουν στην πράξη… Το πρώτο βήμα να το αποδείξουν είναι η συμμετοχή στις εκλογές αυτές.
Για να ψηφίσεις δεν χρειάζεται να είσαι από πριν μέλος. Έρχεσαι, γράφεσαι, ψηφίζεις και αρχίζουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές τη δράση μας περισσότεροι και δυνατότεροι.
Οι συνάδελφοι που προσφέρθηκαν με την υποψηφιότητά τους να διαθέσουν περισσότερο χρόνο για το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ θα εκλεγούν ΟΛΟΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ… Διαφορετικά, λιγότερη συμμετοχή, μικρότερη δύναμη…
Για να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία και η συνέχεια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρέπει να επιλέξετε τους καλύτερους και τους πιο δραστήριους. Αν ψηφίσετε με κομματικά κριτήρια, παραταξιακά κλπ αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για το μαρασμό μιας ελπιδοφόρας προσπάθειας, που, αν καρποφορήσει, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για μια καινούργια αρχή για όλους μας.
Τέλος, επειδή η προσπάθειά μας ξεκίνησε κυρίως με πρωτοβουλία συνταξιούχων προερχομένων απ’ τον ΟΤΕ και τα περισσότερα μέλη μας προέρχονται από εκεί, καλείστε να στηρίξετε και τους υποψήφιους από άλλους χώρους, που μας τιμούν με την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιό μας
 Κίνημα Συνταξιούχων
Share.

1 Σχόλιο

  1. Τα “κινήματα” δυστυχώς δεν δημιουργούνται με αυτόν τον τρόπο: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Η εμπειρία τόσων ετών …άλλα δυστυχώς μας έμαθε.
    “Όσοι ανησυχούν και θέλουν ένα σωματείο που θα αντισταθεί πραγματικά και θα αναδείξει την κρυμμένη δύναμη των συνταξιούχων πρέπει να το αποδείξουν στην πράξη… Το πρώτο βήμα να το αποδείξουν είναι η συμμετοχή στις εκλογές αυτές.” Όχι! Το πρώτο βήμα είναι η ανοιχτή συμμετοχική δημοκρατική διαδικασία. Πότε καλέσατε σ αυτήν, δημόσια;
    Σε ποιες εκλογές; Οι υποψηφιότητες μαζεύτηκαν εν κρυπτώ. Για ποιες εκλογές; Για ΓΑΣ;
    Τόσα χρόνια ζητούσαμε άλλα πράγματα και παλεύαμε για αυτά. Ο χώρος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε ήδη καλά. Είπαμε να σπάσουμε τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τους ειδικούς τόσων ετών. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και γιαυτό πολύ απαιτητικοί.
    ΤΑΣΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.