ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 6ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα την περασμένη Τετάρτη η Συνέλευση των μελών της Αθήνας του σωματείου μας.
Στη Γενική Συνέλευση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ:
1.     Έγινε ο απολογισμός της δράσης της προσωρινής  Διοικούσας Επιτροπής κατά το περασμένο 10μηνο απ’ τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Βαγγέλη Διαμάντη, Παναγιώτη Μπρόφα, Γιάννη Σιάμπου και Δέσποινας Δημητριάδου.
2.     Παρουσιάστηκε η νομική πλευρά πιθανών δικαστικών διεκδικήσεων των μειώσεων των συντάξεών μας κατά την τελευταία τριετία τριών δικηγορικών γραφείων (Γ. Παπαηλιού, Ε. Σαλαμάρα και Α. Ξηρού}. Τη δική τους παρέμβαση για όλο το πλέγμα της υπόθεσης έκαναν οι δικηγόροι Γιώργος Παπαηλιού και Βαγγέλης Σαλαμάρας, που παραβρέθηκαν στη Συνέλευση.
3.     Ερωτήσεις και θέσεις διατυπώθηκαν από συμμετέχοντες στη Συνέλευση.
4.     Εκλέχθηκαν οι Ντζουμανίκας Δημήτρης, Ευσταθίου Πηνελόπη, Ροδιτάκης Γιώργος, Χατζόπουλος Λευτέρης, Κουκλινός Μανώλης, Τρίχας Γιώργος και Σιλαιδή Πηνελόπη ως τα μέλη της Κεντρικής  Εφορευτικής Επιτροπής, που θα οδηγήσει το σωματείο μας σε αρχαιρεσίες, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.