Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Καλούμε  τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 στο Πολιτ. Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ {Γ’ Σεπτεμβρίου 110} στις 11.00.
Τα θέματα  ημερήσιας διάταξης θα είναι:
1.  Απολογισμός του έργου της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής
2.  Ενημέρωση από δικηγόρους για τις δυνατότητες διεκδίκησης μέσω δικαστικής οδού των απαράδεκτων μειώσεων των συντάξεών μας που έγιναν κατά την τελευταία τριετία.
3.  Εκλογή εφορευτικής επιτροπής, που θα οδηγήσει το σωματείο μας σε αρχαιρεσίες.
Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Κινήματος Συνταξιούχων
 
          Βαγγέλης Διαμάντης                                                       Παναγιώτης Μπρόφας
                 Πρόεδρος                                                                               Γραμματέας
Share.

1 Σχόλιο

  1. Εκείνο που με στεναχώρησε, και δείχνει δημοκρατική ανωριμότητα και προσκόλληση σε νοοτροπίες κομματικο-συνδικαλιστικές του πρόσφατου παρελθόντος, είναι η “πρόταση” του Γιώργου Θαλασσινού (πιθανώς της πρώην Διοικούσας επιτροπής και απλά ο Γιώργος το μετέφερε), για τα πέντε μέλη της εφορευτικής επιτροπής… Γιατί άραγε δεν ζητούσαμε από τη Γενική Συνέλευση Γιώργο τα πέντε μέλη; Όχι ότι έχω κάτι με τους προταθέντες… Μπορεί αν έβαζαν μόνοι τους υποψηφιότητα να τους ψήφιζα κι εγώ! Γιατί συνεχίζουμε αυτή τη νοοτροπία;

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.