ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ: Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ…ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΟΜΩΣ..
…κι ενώ εξατμίζονται οι πετσοκομένες συντάξεις μας:
Η κυβέρνηση μοιράζει σε ιθαγενείς καθρεφτάκια και “κουπόνια ακρίβειας”...”με εισοδηματικά κριτήρια”…βεβαίως…βεβαίως!
Η δε (συμπολιτευόμενη) αντιπολίτευση δεν ζητάει αυξήσεις όλων των μισθών και των συντάξεων…αλλά μόνο δήθεν του κατώτατου…οι άλλοι είμαστε υψηλοσυνταξιούχοι…τα ρετιρέ
Έχουμε την μεγαλύτερη ακρίβεια της 40ετίας λένε , αλλά τότε είχαμε συνδικάτα που με την ΑΤΑ την πάλευαν και δεν φτώχαιναν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι!
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ,& Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ…ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΑ; Ή ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ “ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ” ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ…ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ…ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
…εμείς όμως και καλούμε κι όλους εσάς, θα επιμένουμε…σίγουρα εκτός μόδας ….αλλά εντός εποχής, σ’αυτούς τους δίσεκτους καιρούς να απαιτούμε:
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ!
ΑΥΞΗΣΕΙΣ και Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.