Ενημερώνουμε ότι στις 30/11 και 2/12 λήγει η προθεσμία κατάθεσης των ηλεκτρονικών ενστάσεων κατά του ΕΦΚΑ για τον επανυπολογισμό των συντάξεων.

Η Ένσταση είναι για τον καθένα προσωπική υπόθεση, δεν μπορεί να είναι ομαδική, κατά συνέπεια δεν θέλουμε να σας κοροϊδεύουμε… ότι τάχα εμείς καταθέτουμε ομαδική για τα μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων…

Και βέβαια δεν είμαστε βέβαιοι ότι με την κατάθεσή της θα έχουμε κάτι να κερδίσουμε… Όμως δεν βλάπτει!!!

Σας προτείνουμε να δείτε τρία υποδείγματα:

  • Του συναδέλφου Γ. Θαλασσινού, που δίνει και οδηγίες για το πώς θα “μπείτε” στο σύστημα και να καταθέσετε την ένσταση
  • Του δικηγόρου μας Ε. Σαλαμάρα
  • Της δικηγόρου Φ. Μπρόφα

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο καθένας που θα υποβάλει την ένσταση να χρησιμοποιήσει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Πέραν τούτων ήδη έχει ξεκινήσει κατάθεση αγωγών για το συγκεκριμένο θέμα… Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες ας μου το ζητήσει στο email diaman@otenet.gr, τουλάχιστον μέχρι το νέο Δ.Σ. του Κινήματος Συνταξιούχων πάρει απόφαση για το θέμα.

Ο Τηλέμαχος

Share.

2 Σχόλια

  1. Ιωάννης Πομάκης on

    Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! Ευχαριστούμε πολύ & τους δικηγόρους για την σύνταξη των υποδειγμάτων, αλλά περισσότερο τον κ. Γ.Θαλασσινό με την υποδειγματικά αναλυτική καθοδήγηση για την υποβολή! Μπράβο του!!! Να είστε όλοι καλά!!! Καλή επιτυχία στον δίκαιο αγώνα όλων μας!

  2. Eυχαριστούμε για την ενημέρωση! όλους και τον Γιώργο Θαλασσινό για την καθοδήγηση και τις υποδείξεις! Καλή επιτυχία!

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.