Στις 5.2.2019 διεξάγεται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών μια ακόμα αγωγή 50 μελών του Κινήματος Συνταξιούχων  κατά του ΕΦΚΑ {ΙΚΑ} για τις κομμένες συντάξεις.

Ο Δικηγόρος έχει ειδοποιήσει τους ενδιαφερόμενους να:

  1. Στείλουν τη σχετική εξουσιοδότηση, θεωρημένη από ΚΕΠ ή Αστυν. Τμήμα, στη Διεύθυνση: Σαλαμάρα Ευάγγελο, Βαλτινών 42, ΤΚ 11472, Αθήνα
  2. Στείλουν τα ενημερωτικά συντάξεων από το 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2015 (είτε με αλληλογραφία είτε στο email vsalamar@hotmail.com)

Τα δικαιολογητικά αυτά – που πρέπει να φθάσουν όσο ταχύτερα γίνεται στο δικηγόρο – είναι απαραίτητα για την ομαλή διεξαγωγή της δίκης, διαφορετικά θα πάμε σε αναβολές, που δεν μας συμφέρουν!

Όσοι συνάδελφοι δεν μπορούν να βρουν τα ενημερωτικά μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ για τα ενημερωτικά από τον Μάιο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Όσοι συνάδελφοι θέλουν να βρουν ενημερωτικά του ΙΚΑ για προηγούμενα χρόνια, μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ για τις ετήσιες συντάξεις τους από το 2012 και μετά.

Όσοι συνάδελφοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα να στείλουν μήνυμα στο diaman@otenet.gr, ή να τηλεφωνήσουν στο 6974701040 για να τους δώσουμε περισσότερες πληροφορίες…

Κατά τα άλλα περιμένουμε ακόμα να βγουν αποφάσεις των προηγούμενων αγωγών που έχουν ήδη συζητηθεί και δυστυχώς δεν έχουμε καμιά νομική δυνατότητα για την επίσπευσή τους … Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη – όπως γνωρίζουμε όλοι – αργεί, ελπίζουμε και να μην λησμονεί!

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Η εξουσιοδότηση

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.