Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε καταθέσει στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας (μέσω μέλους μας) προσφυγή κατά του τρόπου υπολογισμού της εισφοράς αλληλεγγύης απ’ το ΕΤΕΑ.

Ενώ σύμφωνα με το ν.4387/2016 έπρεπε η εισφορά αλληλεγγύης να υπολογίζεται στον καταβαλλόμενο μισθό, με υπουργική οδηγία απ’ το τέλος Αυγ. 2016 αυτή υπολογίζεται υπολογίζεται στο αρχικό (όπως παλιά) ποσό.

Η προσφυγή αυτή, ενώ αναμένουμε ήδη την απόφαση προσωρινής αναστολής, θα αποτελέσει οδηγό για τον τρόπο που θα δράσουμε στη συνέχεια.

Το όλο θέμα με την παράνομη αυτή παρακράτηση έρχεται σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που έχουμε κάνει τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ΕΤΕΑ και των σχετικών αιτήσεων – ενστάσεων που κατέθεσαν εκατοντάδες μέλη μας.

Για την κάθε εξέλιξη στο θέμα θα κάνουμε σχετική ενημέρωση.-

Share.

2 Σχόλια

  1. Ευθύμιος Φλώρος on

    Φίλοι και συνάδελφοι σας ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνετε. Νάστε καλά.
    Μάκης Φλώρος

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.