Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ απ’ τη στιγμή της ίδρυσής του προτρέπει τα μέλη (αλλά και τους φίλους συνταξιούχους) να καταφύγουν στη δικαιοσύνη για τις μεγάλες περικοπές των συντάξεών μας όλα αυτά τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Είναι γεγονός ότι το ΣτΕ – τον Ιούνιο του 2015 – περιόρισε μεν το χρονικό διάστημα – αφού αποφάσισε να μη ληφθούν υπόψη αιτήματα αγωγών για το χρονικό διάστημα πριν την 10.5.2015 – επέβαλε όμως να δοθούν οι συντάξεις από τον Ιούνιο του 2015 και εντεύθεν χωρίς τις περικοπές του 2012, πράγμα που η Κυβέρνηση δεν τήρησε!

Γι’ αυτό οι συνταξιούχοι ΠΡΕΠΕΙ να καταφύγουν στη δικαιοσύνη με αγωγή, όσοι τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει καμιά ενέργεια. Πέραν τούτου αγωγές πρέπει να κάνουν οι συνάδελφοι που με τις προηγούμενες αγωγές τους δεν έχουν καλύψει χρονικά το υπόλοιπο χρονικό διάστημα από την κατάθεση της αγωγής τους μέχρι το τέλος του 2018.

Όσοι λοιπόν συνάδελφοι ΘΕΛΟΥΝ ή να κάνουν για πρώτη φορά αγωγή μέσω του συνεργαζόμενου με το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ δικηγόρου ή να καλύψουν περαιτέρω χρονικό διάστημα θα πρέπει μέχρι την 30.11.2018 να καταθέσουν τα απαιτούμενα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site μας kinsin.gr στα ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Όσοι θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας , να πάρετε περισσότερες πληροφορίες ή να σας πούμε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορείτε να το κάνετε στο info@kinsin.gr η να επισκεφθείτε τα γραφεία μας {3ης Σεπτεμβρίου 13 – 1ος όροφος) τις καθημερινές από τις 10.00 μέχρι τις 13.00 ή τέλος να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα 2105200025, 6974701040 ή 6974816778.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.