ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ
Το “Κίνημα Συνταξιούχων” με αίσθημα ευθύνης, όπως πάντα, χωρίς κροκοδείλια δάκρυα, όπως κάνουν λίγο πολύ όλοι οι όψιμοι “φίλοι” των συνταξιούχων – κόμματα, κομματικά συνταξιουχοσωματεία, καναλάτοι εργατολόγοι και διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι- έτσι και τώρα σας ενημερώνουμε υπεύθυνα:
Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ:

1. Όσοι συνταξιούχοι έχουν κάνει αγωγές θα πάρουν άτοκα τους 11 μήνες περικοπών κύριας σύνταξης και θα συνεχιστούν οι δίκες για τα υπόλοιπα (επικουρικά, δώρα, τόκους).

2. Όσοι δεν έχουν κάνει αγωγές, θα πάρουν επίσης άτοκα τους 11 μήνες και θα θεωρηθεί ότι παραιτούνται από όλα τα υπόλοιπα (επικουρικά, δώρα, τόκους).

3. Όσοι είχαν προσφύγει, όπως το Κίνημα Συνταξιούχων και 1.920 άτομα συνολικά από το 2012 μέχρι 10 Ιουνίου 2015, δικαιούνται επιπλέον 42 μήνες αναδρομικά, τα οποία θα πάρουν όταν τελεσιδικήσουν οι δίκες τους που εκκρεμούν στα διοικητικά δικαστήρια.

4.΄Οσοι δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα αγωγές τί προβλέπει η τροπολογία; μπορούν να προσφύγουν τώρα; και μέχρι πότε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σύμφωνα με την επικρατέστερη ερμηνεία, μπορούν να κάνουν αγωγές για τα υπόλοιπα μέχρι την ημέρα που θα εκταμιευθούν οι περικοπές των 11 μηνών.

Όμως αυτό θα το ξέρουμε σίγουρα όταν βγει η υπουργική απόφαση. Υπάρχει περίπτωση όμως να βγάλουν την υπουργική απόφαση ταυτόχρονα με την εκταμίευση των ποσών έτσι ώστε να μην προλαβαίνει να προσφύγει κανένας από τους υπόλοιπους!

Το παραμυθάκι μην προσφεύγετε γιατί θα σας τα φάνε οι δικηγόροι, κατέρρευσε και δεν ισχύει για εμάς… Το Κίνημα Συνταξιούχων, έχει εξασφαλίσει – όπως πριν έτσι και τώρα –  όσοι προσφύγουν να πληρώνουν συνολικά για την αγωγή 30 ευρώ και 2% στο ποσό όταν πάρουν τα αναδρομικά τους.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΛ.2105200025
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛ. 2106428031

ΥΓ. Ίσως άλλα σωματεία θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τα μέλη τους που τα απέκλεισαν -οριστικά & τελεσιδικα – από αναδρομικά 42 μηνών για την προ Ιουνίου του 2015 περίοδο.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.