ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 1

Ψηλός κύριος, λυγερόκορμος, βουλευτής της συμπολίτευσης, πολλάκις υπουργός κατά το παρελθόν, δήλωσε στους δημοσιογράφους, όταν άρχισαν να πρώτα προβλήματα με τον ΕΝΦΙΑ, ότι αν γνώριζε ποιος “έφτιαξε” τον ΕΝΦΙΑ θα τον χαστούκιζε. Λίγο αργότερα και με τον ανασχηματισμό ο εν λόγω κύριος χρήστηκε Υπουργός και από τότε καμιά δήλωσή του δεν βγήκε στον αέρα για τον συγκεκριμένο φόρο…

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2

Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς στην ομιλία του στη φετινή ΔΕΘ και με δεδομένα τα προβλήματα που βγήκαν στον αέρα για τον ΕΝΦΙΑ δήλωσε ότι “θα τιμωρηθούν παραδειγματικά εκείνοι που δημιούργησαν το πρόβλημα” {λες και δεν ήταν οι νομοθετικές ατέλειες του νόμου το θέμα}.

ΠΡΑΓΜΑTΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 3

Έρχονται στο 3ο θερινό τμήμα της βουλής – αμέσως μετά τα εγκαίνια της ΔΕΘ – οι τροποποιήσεις που θα αποκαθιστούσαν “την τάξη” στη λειτουργία του ΕΝΦΙΑ. Κάποιοι βουλευτές της συμπολίτευσης δηλώνουν ότι δεν θα τις ψηφίσουν. Αντικατάσταση βουλευτή – σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής – γίνεται για αντικειμενική του {πχ μέλος κοινοβουλευτικής επιτροπής στο εξωτερικό} ή υποκειμενική του {πχ ασθενής} αδυναμία να παρευρεθεί σε συζήτηση στη βουλή. Όμως έγινε αντικατάσταση αυτών των βουλευτών {προκειμένου να εξασφαλισθεί η αναγκαία πλειοψηφία}, χωρίς αυτοί οι βουλευτές να ζητήσουν το λόγο αντικατάστασης… Άρα ή συμφώνησαν με την αντικατάσταση ή τη ζήτησαν… Σε κάθε περίπτωση οι από πριν διαφωνίες τους ήταν για το θεαθήναι!

Τέτοια πράγμα τα γίνονται μόνο στο Ελλαδιστάν!

Ας καμαρώνουμε και δοξάζουμε, βουλευτές, υπουργούς και τον ίδιο τον πρωθυπουργό!!!

v58

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.