Χαίρε Μητσο-καίσαρα …οι απελεύθεροι της ΔΕΗ σε χαιρετάμε!

Τον Αύγουστο η ΔΕΗ έστειλε μιά επιστολή που πολλοί είδαν & λίγοι κατάλαβαν,διατυπωμένη όπως & τα άλλα κορακίστικα των λογαριασμων της ΔΕΗ.
Με λίγα λόγια έλεγε: – θέλεις να πληρώνεις με σταθερή τιμή το ρεύμα σου; μπες σε συμβόλαιο 2 χρόνων. Δεν θέλεις;…μείνε όπως είσαι & σε κάθε λογαριασμό θα τα ξανα-ματαλέμε…θα παίζεις με το χρηματιστήριο ρεύματος μήπως ρεφάρεις… εκείνα που έχασες τότε αν θυμάσαι!
Το κόλπο γκρόσο ήταν εδω: – δεν είπαν όσοι έχεται το μικρόβιο του αλογομούρη η του νεο φιλέ, μπέστε στο “χρηματιστήριο ενέργειας” να τα κονομήσετε..αλλά το αντίθετο…έτσι νομοθέτησαν η έτσι τους συμβούλευσε η νομική σύμβουλος της ΡΑΕ…ο νοών νοείτω…
Οι περισσότεροι φυσικά δεν κατάλαβαν τίποτα & τώρα που τους ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ…παραμιλάνε!…100 π.χ. το ρεύμα που έκαψες +200 όσα έχασες…στο χρηματιστήριο..πλήρωσε 300 ευρώ τώρα & τον άλλο μήνα τα ξαναλέμε!...δεν το λένε όμως έτσι αλλά ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ!
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΕΗ αλλά έφτιαξαν & ανάλογο πλαίσιο & μας παρέδωσαν αιχμάλωτους & απροστάτευτους στους αεριτζήδες νεο-παπατζήδες της ενέργειας…γιατί το πράγμα έχει συνέχεια!
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΡΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ & Η ΡΑΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 88%!!!
Διαβάστε λοιπόν & ενημερωθείτε για να δούμε τι θα κάνουμε γιατί μ’αυτούς που μπλέξαμε… θα μας αλλάξουνε τα φώτα!…κι αυτά όλα έγιναν πριν τον πόλεμο της Ουκρανίας!
Ο Παλαίμαχος
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.