Διευκρινήσεις για τα μέλη και μη μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

1. Έχουμε την ΟΜΑΔΑ “ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ” στο facebook, στην οποία από δω και πέρα θα μπαίνουν μόνο όσοι είναι μέλη του σωματείου “ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ”

2. Έχουμε τη σελίδα Kinima Syntaxiouchon στο facebook, που είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ στην παραπάνω σελίδα. Στη σελίδα αυτή δεν δεχόμαστε φίλους

3. Έχουμε τα μέλη του σωματείου “ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ”. Μέλη του σωματείου μπορούν να γίνουν οι συνταξιούχοι, που, όταν εργάζονταν, ήταν μισθωτοί είτε του Ιδιωτικού τομέα είτε του Δημοσίου (δεν μπορούν δηλαδή να γίνουν μέλη οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και οι συνταξιούχοι που ήταν ελεύθεροι επαγγελματίες ή έμποροι}. Για να γίνει κάποιος μέλος χρειάζεται να κάνει αίτηση που θα κατατίθεται ή θα αποστέλλεται στα γραφεία μας (3ης Σεπτεμβρίου 13, 1ος όροφος, ΤΚ 10432, Αθήνα) ή θα κάνει εγγραφή μέσω του site μας kinsin.gr, η θα αποστέλλεται στο email: info@kinsin.gr ή στο FAX: 2105200365. Η μηνιαία εισφορά των μελών είναι 1.5 €.


4. Έχουμε φίλους, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Newsletter στο site μας kinsin.gr. Αυτοί ενημερώνονται με email τις πρωινές ώρες κάθε μέρας, όταν την προηγούμενη έχει γίνει κάποια ανάρτηση.

Όλα αυτά για να μην μπερδεύονται κάποιοι φίλοι για το αν είναι ή όχι εγγεγραμμένοι σε κάτι σχετικό με το  Κίνημα Συνταξιούχων

Τυχόν απορίες στο info@kinsin.gr

 

Share.

1 Σχόλιο

  1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ on

    Ουτε ο συνδεσμος βιομηχανων δεν το εχει κανει τοσο κλειστο το club του.
    Το να ειναι καποιος full menber, περα απ τις υποχρεωσεις, (συνδρομη)(σιγα τα λεφτα θα πει καποιος), απολαμβανει και καποια benefits, οπως τα λεμε στο χωριο μου, τουτεστιν οπως βλεπω στις ανακοινωσεις σας, φθηνα εισιτηρια, εκδρομες, κλπ, οπερ εστι δυσκολοτατο αν μη αδυνατον για καποιον που διαμενει εστω και στους κουκουβαωνες, ποσο μαλλον κατα τη Φλωρινα.
    Επομενως η κατηγοριοποιηση των μελων , θυμιζει μαλλον καστες της Ινδικης κοινωνικης διαρθρωσης
    Παντως τεχνικα, ειναι δυνατον να απαγορευθει ακομα και η προσπελαση στην ηλεκτρονικη σας εκδοση, οποτε να ενας ακομα τροπος πιεσης για “μαντρισμο”

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.