ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ
Τα δικαιολογητικά όλων των συναδέλφων που κατατέθηκαν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ μέχρι 31 Δεκεμβρίου έχουν διαβιβαστεί στο δικηγόρο και έχουν γίνει οι αντίστοιχες αγωγές.
Από 1.1.2019 συνεχίζονται οι καταθέσεις των δικαιολογητικών. Κάθε φορά που συμπληρώνεται ο αριθμός κατατίθεται και η αντίστοιχη αγωγή.
Ανεξάρτητα αν έχετε καταθέσει την προκαταβολή για το δικηγόρο ή όχι οι αγωγές έχουν κατατεθεί. Σαν σωματείο κάνουμε αντιπαραβολή των δικαιολογητικών των ονομάτων, αυτών που κατέθεσαν δικαιολογητικά, με τα ονόματα των αγωγών. Λόγω του τελευταίου νόμου για τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιούμε μαζικά ούτε εμείς ούτε οι δικηγόροι τα ονόματα που περιέχονται στις αγωγές… Μην ανησυχείτε λοιπόν…
Αν παρόλα αυτά κάποιος χρειάζεται επιβεβαίωση:
1. Μπορεί να στείλει μήνυμα στο info@kinsin.gr
2. Να τηλεφωνήσει στον κ. Σαλαμάρα 17.00 – 19.00 τις μέρες Δευτέρα και Τετάρτη στο τηλέφωνο 6973306443.
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.