Συναδέλφισσες, συνάδελφοι…

Οπως έχετε ενημερωθεί από τις ανακοινώσεις της εφορευτικής επιτροπής την Τρίτη 22/11/2022 (ηλεκτρονικά) και την Τετάρτη 23/11/2022 (με φυσική παρουσία) ψηφίζουμε.

  1. Την Τρίτη 22/11/2022 από τις 10.00 το πρωΐ μέχρι τα μεσάνυχτα 11.59 ψηφίζουμε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ δηλαδή :

Θα λάβουμε μήνυμα στο email. Το μήνυμα θα περιέχει σύνδεσμο (link) που οδηγεί στην ψηφοφορία. Όταν είναι έτοιμη να αρχίσει η ψηφοφορία θα λάβουμε μήνυμα με σύνδεσμο προσωπικό και απόρρητο (link). Ακολουθώντας τον σύνδεσμο εμφανίζεται σημείωμα που περιγράφει τη διαδικασία υποβολής ψήφου που αποτελείται από δυο βήματα την επιλογή υποψηφίων και την υποβολή του ψηφοδελτίου. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα λάβουμε απόδειξη της συμμετοχής μας.

Προσοχή η ψηφοφορία πρέπει να γίνει ΑΥΣΤΗΡΑ μέσα στο χρονικό περιθώριο που δίδεται. Οι κάλπες  ανοίγουν τις συγκεκριμένες ώρες και τη συγκεκριμένη μέρα που αναφέρεται.

  1. Την Τετάρτη 23/11/2022 ψηφίζουμε με φυσική παρουσία.      Στην ΑΘΗΝΑ από τις 10.00 το πρωΐ μέχρι τις 17.00 το απόγευμα στα γραφεία μας 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 13 ΑΘΗΝΑ, 1Ος όροφος (κοντά στην Ομόνοια).

Την Τετάρτη 23/11/2022 ψηφίζουμε με φυσική παρουσία.            Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ από τις 10.00 το πρωΐ μέχρι τις 13.00 στο χώρο PUB REHAB (Παμπ Ρεχάμπ) Βαλαωρίτου 19, στο κέντρο.

  1. Ερώτηση: Ψηφίζουμε ηλεκτρονικά και στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα;

Απάντηση: ΝΑΙ μπορούμε να ψηφίσουμε ηλεκτρονικά και όσοι είμαστε στην Αθήνα και στην επαρχία.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία με τα θετικά της και τα αρνητικά της είναι υποχρεωτική για όλα τα σωματεία σύμφωνα με τον τελευταίο Νόμο του Κράτους.

  1. Ερώτηση: Ποιοι ψηφίζουν με φυσική παρουσία;

Απάντηση: Όλοι όσοι μένουν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη και δεν ψήφισαν την προηγούμενη μέρα ηλεκτρονικά.

  1. Ερώτηση: Πόσα ψηφοδέλτια έχουμε;

Απάντηση: α) Για την ψηφοφορία με φυσική παρουσία έχουμε δύο (2)πανελλαδικά ψηφοδέλτια:

Α. Για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και Εξελεκτικής Επιτροπής.

Β. Για την εκλογή της Συνέλευσης Αντιπροσώπων (Σ.Α.).

Το σωματείο μας όπως ήδη ξέρετε είναι ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο και κατεβαίνουν όλοι οι υποψήφιοι σε ένα ψηφοδέλτιο.

Για την Θεσσαλονίκη υπάρχει και τρίτο ψηφοδέλτιο για την εκλογή του Περιφ. Διοικητικού Συμβουλίου και της Περιφ. Εξελεγκτικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας.

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία θα υπάρχουν για την Αθήνα  τρεις (3) κάλπες – μία  για κάθε όργανο – και για την Θεσσαλονίκη πέντε κάλπες (5)  επίσης μία για κάθε όργανο.

  1. Ερώτηση: Πόσους σταυρούς μπορούμε να βάλουμε;

Απάντηση: Για να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας η σταυροδότηση είναι περιορισμένη. Γι’ αυτό επιλέγουμε τους τέσσερεις (4) καλύτερους να μας εκπροσωπήσουν.

Βάζουμε τέσσερεις (4) σταυρούς για το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και για την Συνέλευση Αντιπροσώπων (Σ.Α.). Για την Εξελεγκτική Επιτροπή βάζουμε δύο (2) σταυρούς.

Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Δημόσιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους {Δελτίο Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα Οδήγησης ή Ηλεκτρονική Ταυτότητα}.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να ψηφίσετε ηλεκτρονικά ή με φυσική παρουσία και να επιλέξετε τους καλύτερους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος                                                          Ο Γραμματέας

Χαριτίνη Βασιλοπούλου                                               Γιώργος Στεφανής

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.