Άλλη μια χρονιά χωρίς δώρο Πάσχα, από μια Κυβέρνηση που εγκαλούσε την προηγούμενη για εμπαιγμό των συνταξιούχων που είχε νομοθετήσει την (πράγματι κουτσουρεμένη) 13η σύνταξη το Πάσχα του 19 . Κι αντί να την αποκαταστήσει την κατάργησε τελείως!
Άλλο ένα Πάσχα χωρίς προοπτική Ανάστασης για εργαζόμενους & συνταξιούχους…
Που βρέχει μη “επιστρεπτέες” προκαταβολές προς το κεφάλαιο & τον παρασιτισμό…αλλά λεφτά δεν υπάρχουν… δεν περισεύουν για τους εργαζόμενους & τους συνταξιούχους, ούτε τους πιο ευάλωτους που οι προηγούμενοι κάτι τους έδιναν κάθε πάσχα & χριστούγεννα έστω για ξεκάρφωμα….
Με συνταξ. σωματεία κομματοεξαρτημένα που βρίσκονται σε λήθαργο, σε υποταγή & σε αποδοχή των τετελεσμένων. Χωρίς ούτε μια έστω & τυπική διαμαρτηρία …για να ξεχάσουμε ότι τα “Δώρα” είναι δικά μας, πληρωμένα με δικές μας εισφορές & μας τα ΚΛΕΒΟΥΝ!
Με μια δικαιοσύνη μονόφθαλμη & πειθήνια στις εντολές της εκτελεστικής εξουσίας φροντίζοντας όμως “τα καλά & συμφέροντα” της συντεχνίας της όπως αποδείχτηκε με τα αναδρομικά της…το αίσχος του 11μηνου για μας,την εισφορά αλληλεγγύης & τη νομιμοποίηση της ληστείας των δώρων μας
Ενα ακόμα Πάσχα χωρίς δώρο αλλά και χωρίς καμμιά διάθεση υποταγής …θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους … θα απαλλαγούμε ελπίζουμε σύντομα απο τον ιό και θα συνεχίσουμε να πολεμάμε & να μην παραμυθιαζόμαστε απο…τους υιούς & τους πατερούληδες των συνταξιούχων!

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες Συνταξιούχοι

ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και κυρίως ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.