Καλούμε τα μέλη και τους φίλους που μένουν στις περιοχές: Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Πετράλωνα, Ταύρο, Μοσχάτο και Κουκάκι σε συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 29/4/2015 και ώρα 11.00 στο Καφέ – Μπαρ “Μόμο” στη διεύθυνση Σαπφούς 95 {Στην Πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα}. https://www.facebook.com/momokallithea

Εκεί πίνοντας ένα καφεδάκι θα συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι συνταξιούχοι τα τελευταία χρόνια και θα προβληματιστούμε για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που έχουν αποφασίσει ότι θα έρχουν να μας το πουν με μήνυμα μέχρι την Τρίτη το βράδυ στις διευθύνσεις email Info@kinsin.gr ή diaman@otenet.gr η με sms στο 6971979886

ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.