Ψηφίστηκαν χθες Δευτέρα 20.11.2017 στη Βουλή – παρά τις κινητοποιήσεις μας – οι επιστροφές των παρακρατήσεων σύμφωνα με το σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης, χωρίς δηλαδή να υπολογίζονται οι εισφορές για την Εισφορά Αλληλεγγύης.

Συνημμένα σας γνωστοποιούμε όλα τα στοιχεία των παρακρατήσεων, όπως δημοσιεύτηκαν χθες στην “ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ”…

Εκεί φαίνονται και οι κινήσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ και βέβαια οι απόψεις μας ότι θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη και οι κρατήσεις του ν.3865/2010 όπως τροποποιήθηκε με τον ν.3986/2011.

Share.

1 Σχόλιο

  1. Νικόλαο Ξανθός on

    Από πότε χρειάζεται να νομοθετήσει η Βουλή για να διορθωθεί μια παρανομία??
    Θεωρώ ότι η κίνηση αυτή ήταν εκ του πονηρού.
    Νομοθέτησαν το κοινωνικό μέρισμα μαζί με την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων κατά τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να εξαλήψουν τον ν.3865/2010 όπως τροποποιήθηκε με τον ν.3986/2011.
    Έτσι και αυτοτελώς θα φορολογούσαν στα επιστρεφόμενα, θα τα επέστρεφαν ΑΤΟΚΑ και θα έδιναν “ΣΥΝΟΜΑ” λιγώτερα από όσα είχα παρακρατήσει οι προηγούμενοι παρανομήσαντες. Ο νόμος δε θα ψηφίζοταν από όλους τους αδιάβαστους βουλευτές γιατί επρόκειτο για ΈΝΑ ΛΑΙΚΟ ΝΟΜ.
    Πανέξυπνοι λωποδύτες.
    Έρημε ελληνικέ λαέ που ψηφίζεις αντιπροσώπους που το λιγώτερο που θα πρέπει να τους επισυνάψεις έιναι ότι ψηφίζουν ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ.
    Κύριοι ζητήστε ΑΜΜΕΣΗ συνάντηση με την κομψότατη κυρία ΥΠΟΥΡΓΟ που βαδίζει στα χνάρια του προκατόχου της .

    Νικόλαος Ξανθός

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.