10,2% ο πληθωρισμός τον Απρίλη!

…και η πετσοκομμένη μας Σύνταξη κάνει φτερά τις πρώτες μέρες του μήνα!

Και η κυβέρνηση και η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση ξιφουλκούν σαν τον Σάντσο Πάντσα για το ποιος θα σκοτώσει τον “κατηραμένον όφιν της ακρίβειας” και ποιος θα ζαλίσει τις τιμές για να πέσουν κάτω!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ “ΔΙΚΤΥΑ” ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ  ΕΝΣΤΟΛΩΝ)
Τώρα ξανα-παπαγαλίζουν τα κούφια συνθήματα των κομμάτων τους …να μειωθούν οι φόροι…να χτυπηθεί η ακρίβεια (λες & είναι χταπόδι!) κλπ φληναφλήματα κενού περιεχομένου, για να αποπροσανατολίζουν, να αποκοιμίζουν ΚΑΙ να περιμένουμε το όποιο κόμμα τους να κυβερνήσει για…να ξανακόψει τις συντάξεις!
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ : Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ! ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ 2 ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ:

– ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

– ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 23 ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ!

Όλα τα άλλα είναι … άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.