ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ
ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣτΕ;  ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;

Η κυβέρνηση, η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση, η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη, τα διαπλεκόμενα κομματικά σωματεία και δίκτυα, οι καναλάτοι δικηγόροι και τα δημοσιογραφικά Παπαγαλάκια*: όλοι σε μία ευθεία γραμμή!

Βγάλτε τους κάτι ψιλά ακόμα… 11 μήνες αναδρομικά στις επικουρικές… και αν μπορείτε καλύτερα  στείλτε το θέμα στις καλένδες αλλά … να τελειώνουμε!!! και πάμε για άλλα. Έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε!

Όλοι έχουν τους λόγους τους:

Οι δικαστές με 11 μήνες αναδρομικά – ψίχουλα για τους πληβείους, κρύβουν τα αναδρομικά 84 μηνών που ενθυλάκωσαν αυτοί και οι άλλοι στηλοβάτες του «βαθέως κράτους» προς δόξαν της ισονομίας και ισοπολιτείας!

Για τη συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση στη χώρα των λωτοφάγων θα ξεχαστεί ότι ο “συνταγματικός” (κατά την κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας) και διαβόητος νόμος Κατρούγκαλου, που νομιμοποίησε όλες τις μνημονιακές περικοπές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και άνοιξε το δρόμο να ξαναεπανυπολογίζονται οι συντάξεις μας κατά το δοκούν και στο διηνεκές.

Τα συνταξιουχικά σωματεία βάζουν για άλλη μία φορά πλάτη – αυτή τη φορά σαν προσφεύγοντες – στην δημιουργία των τετελεσμένων! Έτσι θα λένε στα μέλη τους ότι είδατε… με τους αγώνες μας πήρατε πίσω τα αναδρομικά σας (σικ) αποκρύβοντας ότι δεν θα υπήρχαν αναδρομικά αν βασίζονταν οι συνταξιούχοι στη δική τους συνενοχή και απραξία και αν το  ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ και οι 1920 συνταξιούχοι δεν είχαμε προσφύγει.                                                                                               

Οι καναλάτοι δικηγόροι για να εισπράξουν μια και έξω τα ποσοστά τους πάνω σε μια δουλειά που άλλοι έκαναν… και αυτοί ξύπνησαν και βρήκαν στρωμένο φαί, μετά την απόφαση του ΣτΕ του Ιούνη 2015.

Η Κυβέρνηση και όλο το οικονομικοπολιτικό σύστημα :

-Να ξανα-αναμορφώσουν το ασφαλιστικό.

-Να ξανακόψουν τις συντάξεις.

-Να καλύψουν τα καινούρια ελλείματα που συνειδητά δημιουργήσαν με το κούρεμα των “οφειλών” προς τα ασφαλιστικά ταμεία και με την αέναη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Να εφαρμόσουν  την ιδιωτική σύνταξη και να υλοποιήσουν την έκθεση Πισσαρίδη. Αυτή τη φορά δεν θα είναι η κρίση  το πρόσχημα αλλά ο Κορονοϊός.

Εμείς οι συνταξιούχοι όμως όπως και οι εργαζόμενοι το μάθαμε πια.

Τον ξέρουμε τον ένοχο

Κι είναι γνωστή η αιτία


Μας δουλεύουν όλους – όλοι μαζί – και το χειρότερο απ’ όλα πάνε να συζητήσουν αύριο ερήμην μας εν μέσω κορονοϊού με τους συνταξιούχους αιχμάλωτους στα σπίτια και το συνταξιουχικό κίνημα σε αναστολή.

Καλούμε τα σωματεία και τους δικηγόρους τους να ζητήσουν αναβολή της δίκης αύριο. Οι συνταξιούχοι πρέπει να είμαστε εκεί. Να κατακλύσουμε το δικαστικό μέγαρο και να απαιτήσουμε

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ”

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΟΛΑ”

“ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 84 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ”

 *Και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια για τους γνωστούς όπως πάντα και ευνόητους λόγους.

 

Πρόεδρος                                                                               Γενικός Γραμματέας

Χαριτίνη Βασιλοπούλου                                                                 Γιώργος Στεφανής

Οποιοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες θέλουν να κοινοποιήσουν την ανακοίνωση μπορούν να την κατεβάσουν σε μορφή pdf αρχείου απ’ τα συνημμένα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.