…κάτι να κάμουν…κάτι να ραδιουργήσουν! ( Κ.Καβάφης)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαρρέει ό,τι εκτός απο τις (48;) δόσεις με νομοθετική ρύθμιση θα μειώσει ίσως το τοκογλυφικό επιτόκιο 5%. Σημειώνουμε ό,τι με τον πρόσφατο νόμο 4821 άρθρο 75 για τους…κορονοχρεωφειλέτες (μεταξύ των οποίων ο “κύριος” Φουρθιώτης) το επιτόκιο για τις 36 δόσεις είναι 0% και για τις 72 δόσεις είναι 2,5% !
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑ 50% !
Απο την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ (στο ίδιο νομοσχέδιο αύριο) κατέθεσε πρόταση να μην φορολογηθούν καθόλου τα αναδρομικά μας ! Γιατί καθόλου; Γιατί δεν μας έδωσαν λέει τα αναδρομικά του 11μήνου έντοκα !..& άρα αν (ΠΟΥ ΔΕΝ) θα δεχτεί η κυβέρνηση αυτή τη ρηξικέλευθη πρόταση… πατσίσαμε, όλα ωραία και καλά !
ΝΟΜΙΖΕΙ ΙΣΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ & ΤΑ ΟΨΙΜΑ ” ΔΙΚΤΥΑ “ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ  ΣΥΝΤΡΟΦΟ “ΤΗΛΕ-ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ” Ο,ΤΙ ΑΦΟΥ Η Ν.Δ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ…ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ!
Με παρόμοιο τρόπο σκέφτονται & ενεργούν λίγο- πολύ & τα άλλα κόμματα… πως θα ψαρέψουν ψήφους απο τους συνταξιούχους! Το ΚΙΝΑΛ που καρατόμησε τις συντάξεις μας, & ο Βελόπουλος που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο(τα άλλα 2 δεν ήταν βουλευτής για να.. τα ψηφίσει)…σου λένε αφού ξέχασαν τι τους έκανε η Ν.Δ γιατί να μην ξεχάσουν & τα δικά μας ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ… Συνταξιούχοι είναι, ξεχνάνε!
Το ΚΚΕ κάτω απο άλλη σωστή οπτική λέει επίσης καμία φορολογία στα αναδρομικά, όμως αφού δεσμευόταν ό,τι όποια αναδρομικά θα βγούν δικαστικά θα τα πάρουν όλοι γιατί δεν διεκδικεί τα ΙΔΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ & ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ & ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ;
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ – ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΣΟΟΥ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ & ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ !

..το μάρμαρο όμως το πληρώνουμε ήδη οι συνταξιουχοι που μας ζητανε μέχρι 4 Φλεβάρη να πληρώσουμε σε φόρο μια τουλάχιστον σύνταξη!

Αφού λοιπόν η Ν.Δ λέει 50% φόρο, ο ΣΥΡΙΖΑ & ΤΟ ΚΚΕ Ο φόρο… άλλοι άλλα κλπ άς τα βρούν κυβέρνηση & αντιπολίτευση & να μην μας φορολογήσουν ούτε ψηλά ούτε χαμηλά…αλλά λογικά…όπως έκαναν σε Δικαστές & Ένστολους.
ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ & ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΡΑ 25 ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ & ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ & ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΦΟΡΟ:
Δείτε την πρότασή μας ΕΔΩ
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.