Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ μας ΄έστειλε την παρακάτω επιστολή, σε απάντηση της επιστολής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ προς όλα τα κόμματα:

“Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ”, ως δημοκρατικός Πατριωτικός χώρος, κάνει αντι-αποικιακό αγώνα, με πλήρες πρόγραμμα, με ελληνικές δυνάμεις, διότι ειδικά την τελευταία 13-ετία,  τα νομοθετήματα στην Ελλάδα έρχονται μόνο από το εξωτερικό. Είναι φανερό, πως ό,τι και να υπόσχονται τα συστημικά / υποταγμένα / προσυνθηκολογημένα κόμματα, αφορά στην εξαπάτηση των πολιτών.

-Στο συνολικό πρόγραμμά μας, απαντώνται όλα τα προβλήματα που θέτετε, όπως η σταδιακή επιστροφή των αποταμιεύσεων των συνταξιούχων (συντάξεις), οι οποίες υπεξαιρέθησαν (εκλάπησαν) με το “κούρεμα δημοσίου χρέους”, επανυπολογισμός των συντάξεων με βάση τα προβλεπόμενα της κοινωνικής ασφάλισης πριν το πρώτο μνημόνιο, επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης, για τις οποίες έχουν πληρωθεί οι εισφορές.

Όταν κάποιος ξεκινάει να εργάζεται, κάνει μια σύμβαση με τον εργοδότη, αλλά και με το κράτος που διοικεί τον ασφαλιστικό φορέα, έστω κι αν αυτός αλλάξει όνομα. Η μονομερής απόφαση του κράτους, για -στην ουσία- ληστεία των συντάξεων, συνιστά Λεόντειο Συμφωνία, η οποία απαγορεύεται.

-Στην αναφορά σας για το εργασιακό δουλεμπόριο, ξεκινάμε από το “Μεταναστευτικό σκλαβεμπόριο” της Συνθήκης Μαρακές που υπέγραψε η κυβέρνηση Σύριζα και συνεχίζουν να εκτελούν, ως αποκλειστικού αντιπρόσωποι, οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας, με σκοπό να μειώσουν αντικαταστήσουν τον πληθυσμό της Ε.Ε. και να εκβιάσουν σε μείωση του εργασιακού κόστους για να οδηγήσουν σε μια νεο-φεουδαρχία με παγκόσμια τάξη 1% και με σκλαβοποιημένους πολίτες 99%. Αυτά θέλουν να τα πετύχουν επίσης με τις τεχνητές κρίσεις, όπως υγειονομική, περιβαλλοντική, ενέργειας, διατροφική, ηλεκτρονικού νομίσματος της Δύσης, παρακολουθήσεων παντού.

-Σε ότι αφορά τα μέτρα για την έξοδο από τον εργασιακό “καιάδα”, πάλι με βάση το συνολικό μας πρόγραμμα, π.χ. Διακοπή πληρωμής του χρέους, Αποκατάσταση της δημοσιονομικής και νομισματικής κυριαρχίας της Ελλάδας, Καταγγελία όλων των μνημονιακών δεσμεύσεων, Πάγωμα όλων των οφειλών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σκοπό τη διαγραφή τους, Άμεση διαγραφή όλων των δανείων (κόκκινων και πράσινων) που βρίσκονται στα χέρια Εταιριών Απόκτησης και Διαχείρισης Απαιτήσεων (funds & services), Θέσπιση βασικού εισοδήματος ανά μήνα με βάση το κατώφλι φτώχειας του 2008, για όλα τα άνεργα και εργαζόμενα νοικοκυριά, που βρίσκονται κάτω από το μέσο φορολογητέο εισόδημα, προκειμένου να γλυτώσουν από την «παγίδα φτώχειας. Ο στόχος μας είναι: ουδείς άνεργος, επαναπατρισμός των Ελλήνων που τους εξανάγκασαν σε μετανάστευση, μισθοί αξιοπρέπειας, συνθήκες αξιοβίωτης και ευτυχισμένης ζωής για όλους.

Είμαστε στο πλευρό των συνταξιούχων,

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.