Το Υπουργείο εργασίας και η Διοίκηση του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ (ΕΦΚΑ σήμερα) παρά τις επιστολές, τα διαβήματα και τις αντιδράσεις μας φαίνεται ότι μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο…

Επιμένουν σαδιστικά να ταλαιπωρούν τους συνταξιούχους και τις οικογένειες όλων όσων ανήκουν στο πρώην ΤΑΠ-ΟΤΕ (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ).

Χωρίς εμείς οι συνταξιούχοι να φταίμε σε τίποτα. Επειδή ισχυρίζονται ότι έχασαν  με τη μεταφορά στον ΕΦΚΑ τα στοιχεία από το ΤΑΥΤΕΚΩ, αντί να τα επανακτήσουν ηλεκτρονικά και στο μεσοδιάστημα με μια απλή δήλωση να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι, στήνουν καινούργια βάση δεδομένων!!!!

Μας ζητάνε :

  1. Αίτηση άμεσα ασφαλισμένου
  2. Φωτοτυπία α’ σελίδας βιβλιαρίου του άμεσα ασφαλισμένου.
  3. Φωτοτυπία α’ σελίδας βιβλιαρίου του έμμεσα ασφαλισμένου
  4. Πρόσφατο μηνιαίο ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης
  5. Α.Μ.Κ.Α. για τον άμεσα και το έμμεσο μέλος
  6. Τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας

Την ανακοίνωση υπογράφει πάλι η απερίγραπτη … Προϊσταμένη Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλισης και Παροχών Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας Καλλιόπη Στελλάκη

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Η αυθαιρεσία και η πρόκληση κατά των χιλιάδων συνταξιούχων του πρώην ΤΑΠ – ΟΤΕ πρέπει να σταματήσει.

Σας καλούμε την Τρίτη 4 Απρίλη και ώρα 10.00 έξω από τα γραφεία του ΤΑΥΤΕΚΩ (Πατησίων 54) για να διαμαρτυρηθούμε και να απαιτήσουμε από τoυς αρμόδιους, δηλαδή την Υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιο Πετρόπουλο αλλά και τους ανευθυνουπεύθυνους του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ – ΕΦΚΑ να σταματήσουν τα παιχνίδια σε βάρος των συνταξιούχων και των οικογενειών τους….!!!

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων που διοργανώνεται στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης {πρώην Πλ. Κοτζιά}…

Να είμαστε όλοι εκεί…

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

Βαγγέλης Διαμάντης                                            Παναγιώτης Μπρόφας

Πρόεδρος                                                                Γενικός Γραμματέας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.