Επειδή κάποιοι είτε απ’ τα παρασκήνια είτε απ’ τη Διοίκηση του ΟΤΕ παίζουν παιχνιδάκια, δημοσιοποιούμε σήμερα την επιστολή που στείλαμε προς τη Διοίκηση του ΟΤΕ, με την οποία ζητήσαμε ένταξη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ σε σχετικό πρόγραμμα έκπτωσης στην κινητή τηλεφωνία της Cosmote, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη μας.
Σημειώνουμε ότι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μας εδώ και δύο μήνες {αφού οι κκ Πιπερίδης, Γαβριηλίδης και Παπαδοπούλου αρνούνται και να απαντήσουν και να βγουν έστω στο τηλέφωνο}, απέβησαν άκαρπες.
Διατηρούμε μια μόνο επιφύλαξη μήπως από το φόρτο εργασίας δεν ασχολήθηκαν με το θέμα ή μήπως δεν έχουν ενημερωθεί και κατά συνέπεια δεν έχουν καταλάβει τη σοβαρότητα αυτής της “υπόγειας” ρύθμισης.
Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουν αντίστοιχες καταγγελίες προς τον τύπο, τα πολιτικά κόμματα και τους αρμόδιους φορείς {συνήγορο του πολίτη, Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών, Επιτροπή Ανταγωνισμού και όπου αλλού χρειασθεί} και κυρίως προς την κοινωνία.
Τη ρατσιστική αυτή πολιτική σε βάρος των συνταξιούχων του ΟΤΕ, που δεν θέλουν να είναι μέλη συγκεκριμένου σωματείου για κάποιους λόγους, όσο περνάει απ’ το χέρι μας δε θα την αφήσουμε να περάσει…
Στη σελίδα του blog μας ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ δημοσιοποιούμε την επιστολή προς τον ΟΤΕ, υποσχόμαστε δε να κλιμακώσουμε τις ενέργειές μας ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.