ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 11:00 π.μ.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥ 2012-2015:

Συνάδελφοι συναδέλφισσες,

  • Στις 16 Σεπτέμβρη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών έγινε μια δίκη (από τις πολλές του Κινήματος Συνταξιούχων), δικάστηκε και αναμένεται απόφαση. Αφορά 50 συναδέλφους.
  • Στις 24 Σεπτέμβρη είχε προσδιοριστεί άλλη δίκη (50 ατόμων) η οποία αναβλήθηκε προσχηματικά «λόγω θανάτου 2 εκ των εναγόντων»!

Φαίνεται ότι μερικοί δικαστές σκοπεύουν να βγάλουν απόφαση… όταν θα αποδημήσουμε όλοι οι ενάγοντες για να μην μπουν στον κόπο να αποδώσουν τα αναδρομικά μας όσο ζούμε.

  • Στις 6 Οκτώβρη πάλι στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά – μετά από αλλεπάλληλες προσχηματικές αναβολές και ενδιάμεσες αποφάσεις – η πρώτη αγωγή (46 ατόμων) που κατατέθηκε και συζητήθηκε πανελλαδικά αλλά καρκινοβατεί από το 2013!!!

Οι δικαστές κωλυσιεργούν και δεν προχωράνε στην απόφαση με διάφορα προσχήματα. Πότε επειδή ο ΕΦΚΑ δεν έστειλε τις καταστάσεις, πότε επειδή το ΤΑΠ-ΟΤΕ δεν ξεχώρισε τις περικοπές του ’10 από τις περικοπές του ’12, πότε επειδή για έναν συνάδελφο το τοπικό ΙΚΑ δεν προσκόμισε…την απόφαση συνταξιοδότησής του! Να σημειώσουμε ότι όλα αυτά τα στοιχεία λεπτομερειακά, με σαφήνεια, τα ποσά που δικαιούται κάθε συνάδελφος κ.λπ., έχουν κατατεθεί από τον Δικηγόρο μας. Παρόλα αυτά τρέξαμε, πιέσαμε στο ΤΑΠ-ΟΤΕ και στο ΙΚΑ, ξεχώρισαν τα ποσά που δικαιούμαστε και όλα είναι έτοιμα για να εκδικαστεί η υπόθεση και να βγει επιτέλους η απόφαση. Ελπίζουμε να μην σκαρφιστούν και κάποιο άλλο πρόσχημα…

Μετά και τη δεύτερη απόφαση του ΣτΕ που επιβεβαιώνει τελεσίδικα πως «όσοι έχουμε προσφύγει πριν από τον Ιούνιο του ’15 δικαιούμαστε όλα τα αναδρομικά από τον Ιανουάριο του ‘12»… τα προσχήματα και οι υπεκφυγές από κάποιους δικαστές έχουν τελειώσει!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 9:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Είναι αναγκαία η παρουσία όλων των συναδέλφων ανεξαρτήτως αν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη δίκη ή όχι, για να απαιτήσουμε και να βροντοφωνάξουμε:

ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΟΛΑ!

Υ.Γ. Να σημειώσουμε, για να μην ξεχνάμε, παρά την αποπροσανατολιστική παραφιλολογία τόσα χρόνια από κυβερνήσεις – μιντιακά παπαγαλάκια – καναλάτους «εργατολόγους» ότι:

Οι δικαστές, οι ένστολοι και οι καθηγητές πανεπιστημίων πήραν αναδρομικά 84 μηνών, από τον Ιανουάριο του ’12 μέχρι τέλος του ’18! Τα μισά τους τα έδωσε η Συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κ.λπ.(σε δόσεις) και τα άλλα μισά… η Συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου (σε μία δόση)!!!

Για το Κίνημα Συνταξιούχων

Πρόεδρος                                                                                                                            Γεν. Γραμματέας

Χαριτίνη Βασιλοπούλου                                                                                                Γιώργος Στεφανής

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.