Σε συνέχεια της επιστολής μας προς τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαίου 2023, έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (Π. Μπρόφας – Γεν. Γραμματέας, Γ. Ιωσηφίδης – Αντιπρόεδρος, Γιώργος Στεφανής – Ταμίας, Χ. Δριμή – Υπεύθυνη Επικοινωνίας) με τα στελέχη του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας {ΚΚΕ} Δήμο Κουμπούρη – Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και Περράκη Αλέξανδρο – Υποψήφιο Βουλευτή…

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ & ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ. ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ & ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ & ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΣΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ:
  • Αποκατάσταση των καρατομημένων συντάξεων μας
  • Την επαναφορά των 14 συντάξεων
  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών & αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν από τις μνημονιακές κυβερνήσεις κλπ
Τους αναλύσαμε για τα πραγματικά αναδρομικά από το 12 που πρέπει να διεκδικηθούν γιά όλους τους συνταξιούχους, όπως τα πήραν οι Δικαστές και οι Ένστολοι, συμφώνησαν δε ότι τα αναδρομικά του 11μηνου είναι ψίχουλα.
Τους δηλώσαμε ότι μας εξέπληξε ευχάριστα η στάση του ΚΚΕ το τελευταίο διάστημα, ελπίζουμε να συνεχιστεί και συμφωνήσαμε να συντονιστούμε στους προσεχείς αγώνες που μας περιμένουν.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τη σχετική συζήτηση που έγινε ΕΔΩ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.