Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος για τη διεκδίκηση των μισθολογικών κλιμακίων που πάγωσαν απ’ τον Φεβρουάριο του 2012 και μετά, λόγω του μνημονιακού νόμου 4046/14-02-2012…

Εμείς, στο Κίνημα Συνταξιούχων, ψάξαμε το θέμα και φαίνεται ότι η προοπτική της διεκδίκησης μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα.

Το θέμα αφορά συνταξιούχους απ’ τον Απρίλιο του 2012 και μετά ή συναδέλφους που έφυγαν με εθελούσιες, τα δε ποσά που μπορούν να διεκδικηθούν είναι ίσα με αυτά που δεν δόθηκαν (λόγω παγώματος χορήγησης των μισθολογικών κλιμακίων) αλλά και τα αντίστοιχα ποσά και για τα Εφάπαξ και για τα τελικά ποσά που δεν υπολογίστηκαν στις  αποζημιώσεις λόγω εθελούσιας εξόδου.

Το θέμα τέθηκε και στη Γενική μας Συνέλευση που έγινε στην Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου, που ο δικηγόρος – εργατολόγος Ε. Σαλαμάρας έδωσε όλες τις διευκρινήσεις.

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που θέλουν να διεκδικήσουν μέσω του Κινήματος Συνταξιούχων τα παραπάνω ποσά μπορούν να ζητήσουν  πληροφορίες στο τηλέφωνο 2105200025 (τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας), στο info@kinsin.gr, στο diaman@otenet.gr ή στον ως άνω δικηγόρο και στο τηλέφωνο 6973306443. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να μας ζητηθούν τα απαιτούμενα για τη διεκδίκηση έντυπα.

Τα κόστη για τα μέλη του Κινήματος Συνταξιούχων θα είναι 40 € ως προκαταβολή και 7% επί των επιδικαζόμενων  ποσών.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.