Επιχειρηματίες, χρηματιστές, “εισοδηματίες”, τοκιστές και σουλατσαδόροι απαλλάχτηκαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Συνεχίζουν να την πληρώνουν όμως μόνο οι συνταξιούχοι, με την ένοχη σιωπή όλων των άλλων κομμάτων.
Αυτά σε ότι αφορά τις αποφάσεις του Πολιτικού Συστήματος….
Σε ότι αφορά την “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”:
Παραμένει νόμιμη και συνταγματική για τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα (ΙΚΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Τράπεζες κλπ) σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ αλλά….
Σύμφωνα με την προχθεσινή τελεσίδικη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σε ότι αφορά τους συνταξιούχους Δικαστικούς, Αστυνομικούς, αλλά και συνολικά όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους, κρίθηκε παράνομη και αντισυνταγματική!
Ανακεφαλαιώνοντας: Όλες αυτές οι διαφορετικές & αντικρουόμενες πολιτικές & δικαστικές αποφάσεις αφορούν ένα & μόνο θέμα την Εισφορά Αλληλεγγύης και συμβαίνουν στην ίδια χώρα, την Ελλάδα….και όχι στο Τιμπουκτού!
Συμπέρασμα: Την εισφορά αλληλεγγύης θα εξακολουθούν να την πληρώνουν μόνο οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα!
Το Κίνημα Συνταξιούχων θεωρεί απαράδεκτη και σκανδαλώδη αυτή την μεροληπτική διάκριση & δείχνει απο μόνη της το μέγεθος της ανυποληψίας των σωματείων που παριστάνουν τους εκπροσώπους των συνταξιούχων!
Παρόλα αυτά, εμείς από τις αγωγές που έχουμε κάνει από το 2013 έχει συμπεριληφθεί και η ΕΑΣ μαζί με τις άλλες διεκδικήσεις μας. Οσοι δεν έχουν προσφύγει μπορούν να το κάνουν & τώρα για να προλάβουν την παραγραφή.
Για περισσότερα, ενημερωθείτε από το δικηγορικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόμαστε: ΕΔΩ
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.