Είναι δεδομένο ότι ο επανυπολογισμός των συντάξεων από 1.1.2019, που έγινε σύμφωνα με τον λεγόμενο “Νόμο Κατρούγκαλου”, δημιουργεί προβληματισμούς σε πολλούς συναδέλφους συνταξιούχους, καθόσον δεν τηρούνται από τον ΕΦΚΑ οι πλήρεις διαδικασίες που αναφέρει ο παραπάνω νόμος.

Πέραν τούτων πολλοί συνάδελφοι βλέπουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις αποδοχές τους με τις αποδοχές άλλων συναδέλφων με τα ίδια προσόντα και τα ίδια χρόνια δουλειάς.

Προς τούτο απευθυνθήκαμε στο δικηγόρο μας, που, αφού μελέτησε δείγματα επανυπολογισμών με προβλήματα καθώς και την κείμενη  νομοθεσία, μας παρουσιάζει Υπόδειγμα Αίτησης – Ενστασης προς τον ΕΦΚΑ, το οποίο μπορούμε να καταθέσουμε στον ΕΦΚΑ.

Συνημμένα: Υπόδειγμα Ενστασης προς ΕΦΚΑ

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι σας αφορά ;

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, συμπληρώνοντας το όνομα και το email σας !

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας καθώς και την αποστολή διαφημιστικού υλικού από αυτόν τον ιστότοπο. Τα στοιχεία που υποβάλετε είναι ασφαλή & δεν μοιράζονται με κανένα τρίτο μέλος ή πάροχο υπηρεσιών.